Voditeljka obmanula sve: Svetlana Grubor blista u blagoslovenom stanju

Autor:

18.09.2021 19:25

Foto:

Foto:

Svetlana Grubor trudna - vest koja je iznenadila domaću javnost.



Voditeljka uz čiji smo prepoznatljiv osmeh proveli mnoga jutra ispijajući prvu jutarnju kafu Svetlana Grubor uživa u blagoslovenom stanju. Iako je Svetlana davala sve od sebe kako bi ovu radosnu vest što duže čuvala skrivenu od radoznalih očiju javnosti, nedavno je odlučila da potvrdi da će se po drugi put okušati u ulozi majke.

- Sa velikom radošću želim da podelim sa vama najlepše vesti. Beba stiže u januaru. Hvala - piše u objavi na njenom Instagram profilu.

Svetlana Grubor trudna, a njeno srce ukrao je ovaj čovek

Popularna voditeljka već šest godina uživa u skladnom braku sa Aleksandrom Gruborom. Njih dvoje venčali su se najpre u manastiru Rajinovac kod Grocke, nakon čega su slavlje upriličili glamuroznom proslavom u poznatom beogradskom hotelu.

Pročitajte i Svetlana Grubor svaki dan započinje ovako, a završava ga na ovaj način!

Svoju ljubav supružnici su krunisali sinom Viktorom, koji je na svet došao u februaru 2016. godine, a uprkos porođaju pre termina, te velikim brojem izazova sa kojima se susrela, Svetlana je čitavu sitaciju vešto sakrila od medija.

- Bila sam presrećna kada sam saznala da sam u drugom stanju, to je jedan od najlepših osećaja koje sam do sada doživela. Iako sam u prvom trenutku bila uplašena, sreća je brzo nadvladala strah. Prve dane trudnoće podnela sam prilično teško, čitav avgust provela sam u krevetu - otkrila je svojevremeno voditelja, koja za razliku od prošle, ovu trudnoću podnosi odlično.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading