Svetlana Grubor: Moj ritual za izbacivanje negativne energije i oblikovanje mišića

Autor:

27.09.2018 16:30

Foto:

Foto:Voditeljka TV Pink vodi računa o licu, telu i kosi nezavisno od toga koje je godišnje doba, nije podlegla velikom uticaju plastične hirurgije i tvrdi da je za eliminisanje negativne energije i oblikovanje mišića najbolji rekreativni boks

Strije

Tokom trudnoće veoma sam se plašila strija i zbog toga sam koristila više preparata protiv njih. Imam utisak da su delovali jer nisam dobila nijednu striju, ali moram da napomenem da sam bila baš uporna.

Sonja Pavlica: Nega lica iz bakine kuhinje

Poverenje u frizera

Imam apsolutno poverenje u svog frizera Ivana Veljića koji se mojom kosom bavi već dvadeset godina i prihvatam šta god da on odluči. Ipak, već duže mi je kosa plava i dobro se osećam kao plavuša.

Nega

Nezavisno od toga koje je godišnje doba, vodim računa o sebi i trudim se da maksimalno sačuvam svoje lice, telo i kosu. Idem redovno na tretmane kod moje dugogodišnje kozmetičarke Dragice i još uvek nisam podlegla velikom uticaju plastične hirurgije i raznih agresivnih tretmana za lice jer volim prirodan izgled.

Bjuti tajne Aleksandre Gudelj: Mamin savet zlata vredan

Rekreacija

Posle porođaja napravila sam pauzu, ali ponovo sam počela da idem na rekreativni boks jer mi je to savršen način za izbacivanje negativne energije i oblikovanje mišića. Treniram tri puta nedeljno.

Marina Ćosić: Tajna mejkapa bez greške

Prozvod budućnosti

Najviše bih volela da se u budućnosti napravi krema koja će eliminisati bore bez invazivnih metoda. Verujem da bi čovek koji to smisli bio jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

Maja Gašić

Autor