Bes i neverica: Porodica Šabana Šaulića dovedena do ivice ambisa

Autor:

21.01.2022 19:00

Foto:

Foto:

Tragedija u kojoj su Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kenić izgubili živote dobila je svoj sudski epilog



Alsin Levent, koji je u februaru 2019, na autoputu u Nemačkoj, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su živote izgubili naš proslavljeni pevač Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kenić, osuđen je na tri godine i tri meseca zatvorske kazne.

Pročitajte i Šaban bi danas slavio - Njegov unuk dobio je ćerkicu prelepog imena

Privatna arhiva

 

Nakon presude, Goca Šaulić je istakla da je tužna jer osuđeni nije pokazao da se kaje zbog počinjenog dela, a Šabanov brat Hasan Dudić da je ovakva kazna velika sramota i da bi osuđenom lično presudio.

- Pa kakvi su to sudovi, ne mogu da verujem da je to Nemačka, kakvi su to ljudi? Doći će njima turci glave. Dve porodice je zavio u crno i dobio je tri godine zatvora. Zbog zdravstvenog stanja nisam mogao da odem na suđenje, ne bih preživeo to suđenje. Kunem vam se, zaklao bih ga zubima - ispričao je za Kurir televiziju Hasan Dudić.

Pročitajte i Gordana Šaulić prisetila se poslednjeg susreta sa svojim pokojnim suprugom - Moj ceo život je bio Šaban!

Ata Images

 

Inače, advokat porodice Šaulić je zadovoljan presudom, dok se od advokada tuženog očekuje da uloži žalbu, jer je njegov klijent, kako se navodi, šokiran visinom izrečene kazne.

Podsetimo, utvrđeno je da je osuđeni Levent izazvao nesreću pod dejstvom alkohola i marihuane, vozeći više nego duplo brže od dozvoljene brzine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading