Spontano i bez klišea: Kako je Darko Lazić zaprosio Barbaru Bobak

Autor:

13.01.2022 13:29

Foto:

Foto:

Veridba Darka Lazića i Barbare Bobak je vruća tema - nedavno ju je zaprosio i ona mu je rekla "da"



Veza puna kontroverzi, veza s lošim prognozama i emocije koje im prkose, postepeno su dovele pevača Darka Lazića i njegovu koleginicu Barbaru Bobak pred oltar.

Barbara se nedavno pohvalila vereničkim prstenom, pa se požalila da joj mnogi ljudi ne veruju da su ozbiljni, a sada je objasnila kako je došlo do ove, za njih očekivane, veridbe.

Pročitajte i Nakon vesti o venčanju oglasila se Barbara Bobak - O tome će pričati cela Srbija

- Što se veridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća - rekla je kroz smeh Barbara, a onda otkrila kako je došlo do tog svečanog čina kojem se u tom trenutku sigurno nije nadala.

Pročitajte i Darko Lazić - Muškarac koji ne plače nije muškarac

- Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naleteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: „Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: „Biraj!“. I to je to, za mene savršeno - prisetila se Barbara za Alo, kojoj je draže što je Darko odlučio da je na ovakav način iznenadi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading