I sebe su iznenadili: Venčali se Darko Lazić i Barbara Bobak

Autor:

24.12.2021 17:44

Foto:

Foto:

Darko Lazić i Barbara Bobak ne prestaju da šokiraju javnost, ali, čini se, njima to nije posebno bitno



Darko Lazić i Barbara Bobak već neko vreme uživaju u svojoj vezi do maksimuma. Ne obraćaju previše pažnje na medijske napise i čini se da to jeste jedan od načina da sačuvaju svoj mir.

Pročitajte i Blam - Javno prepucavanje folkerovih žena

Ali, sa druge strane, oni su sve samo ne mirni.

Naime, par je već neko vreme na turneji po Americi, a kako su u Las Vegasu čuli za čuvene kapelice za brzo venčavanje, odlučili su se da sebi priušte ovu ceremoniju.

- Njih dvoje baš uživaju u vezi, a odlični su i kao poslovni tandem. Zgrću velike pare na nastupima, a onda uživaju po gradu, izlaze, troše... U Vegasu su pevali jedno veče i ostali još jedan dan da se malo provedu - priča izvor za Svet, pa dodaje:

Pročitajte i Darko Lazić - Muškarac koji ne plače nije muškarac

- Kada su im prijatelji objasnili da u gradu postoje kapelice, gde svako može da se venča na spektakularan način, oduševili su se. Svako može da izabere ko će biti matičar - a najtraženiji su dvojnici Elvisa Prislija i Merlin Monro. Skoro svaki hotel nudi svoju temu, od gladijatora, preko zombija, junaka "Zvezdanih staza', ma šta ti padne na pamet. Te ceremonije koštaju od 150 pa do 1.000 dolara, zavisi koliko je raskošno. Kod njih su u 200 dolara bili uključeni Merlin i Elvis, pa su u šali rekli da im je to generalna proba pred pravo venčanje i svadbu u Srbiji - završava izvor Sveta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading