Milutin Mrkonjić u odličnim odnosima sa bivšom suprugom, a šta o tome misli Ana Bekuta?

Autor:

20.10.2021 22:45

Foto:

Foto:

Bivpa žena Milutina Mrkonjića, Dragana veliki je obžavalaca Ane Bekute, a šta pevačica kaže o njenom odnosu sa Mrkonjićem?Domaćoj javnosti poznato je da je bivši ministar Milutin Mrkonjić vodio izuzetno buran ljubavni život. S ovom činjenicom bila je upoznata i Mrkina viša žena Dragana, koja je tada za domaće medije dala poprilično iznenađujuć odgovor na pitanje o Mrkinom neverstvu.

- Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se. Mi imamo skladan i ozbiljan brak već 30 godina i evo, upravo samo sada zajedno u automobilu - ispričala je Daša svojevremeno, no čini se da njihov brak ipak nije izdržao brojne navodne afere, te su tadašnji supružnici odlučiili da stave tačku na ljubav.

Pročitajte i Ponosna baka: Ana Bekuta oduševljena gestom njene unuke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Uprkos rastanku, Mrka i Dragana ostaili su u odličnim odnosima, te se vrlo često viđaju, kako prenosi Skandal. Svojevremeno u javnosti su se pojavile i fotke Mrkonjića i Dragane nakon večere, no Bekuti to nije zasmetalo, jer kako kaže nikada nije bila ljubomorna.

- Nikad nisam bia ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - ispričala je Bekuta za Blic.

Pročitajte i Ana Bekuta je ludo zaljubljena: Kako će Mrka reagovati na ovo (Foto)

Mirko Tabašević

 

Pojedini mediji čak su otrkili i da su Ana i Dragana u dobrim odnosima, te da joj je za vreme pandemije virusa korona, i prinudnog karantina, Bekuta nosila osnovne životne namirnice.

Bivša žena Milutina Mrkonjića je ostvarena žena

Dragana Daša Mrkonjić, bivša supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Srboja

22.10.2021 22:15

Odvratni i nisu za paznju