Potresna poruka bivšem mužu: Praktična žena se oprostila od Marka Živića

Autor:

15.10.2021 15:15

Foto:

Foto:

Voditeljka Nataša Pavlović se oprostila od bivšeg supruga Marka Živkovića ističući da će ga uvek pamtiti po osmehu



Glumac Marko Živić preminuo je juče izgubivši borbu sa korona virusom u 49. godini, a njegova bivša supruga, televizijska voditeljka Nataša Pavlović bila je slomljena kada je od novinara, koji ju je sinoć pozvao za komentar, čula tužnu vest da joj je bivši suprug preminuo.

Pročitaj i - Ona je bila najveća ljubav Marka Živića: Poznata voditeljka je bila njegova muza

Dvadeset sati kasnije, Praktična žena smogla je snagu da se na instagramu oprosti od bivšeg supruga, uz nekoliko fotografija.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno - napisala je Nataša Pavlović na početku opraštanja od Marka uz slike iz privatnog albuma na kojima se Živić smeje.

 

 

- Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - napisala je Praktična žena uz samo njoj i Marku poznatu šifru na kraju, i za kraj postavila njihovu zajedničku fotografiju sa mora.

Instagram screenshot @prakticnazena_

 

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading