PRIZNALA

Vaga nikad ne laže: Nataša Bekvalac odlučna u nameri da smrša

Autor:

01.10.2021 11:45

Foto:

Foto:

Nakon što je prestala da konzumira cigarete, pevačica Nataša Bekvalac ugojila se 13 kilogramaPop pevačica Nataša Bekvalac požalila se da se, nakon što je prestala da konzumira cigarete, ugojila trinaest kilograma. Nataša je, pravilnom ishranom i redovnim vežbanjem održavala svoju kilažu na 47 kilograma, kako je isticala, a nakon što je odlučila da odustane od cigareta, priznala je da se ugojila i da sada ima 60 kilograma.

Pročitaj i Pobegla od svega: Nataša Bekvalac slavi rođendan na tajnoj lokaciji

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju… To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Bekvalac i istakla da je krenula sa zdravom ishranom.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

Nataša je ranije istakla da joj odvikavanje od nikotina teško pada.

- Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta - priznala je prevačica na instagramu.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading