Borba se nastavlja: Nataša Bekvalac dobila neočekivanu pomoć

Autor:

30.08.2021 10:50

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac bori se već duže vreme s jednim od najvećih poroka na svetu - cigaretama. Kako bi uspela da ostavi cigare, u pomoć joj je pritekla ova poznata pevačica.



Nedavno, na svom Instagram profilu, popularna pevačica Nataša Bekvalac sa svojim obožavaocima je podelila priču o velikoj borbi koju vodi, a sve u cilju ostavljanja jednog od najrasprostranjenijih poroka - cigara. Svoju ni malo laku borbu Nataša je do tančina opisala, nakon čega su joj pristigle brojne poruke podrške, što od obožavalaca, što od ostalih javnih ličnosti koje su prošle slično.

 

 

Da sve ne ostane na rečima podrške potrudila se Natašina koleginica, Emina Jahović, koja je pevačici poslala kompletno izdanje knjige 'Lako je prestati pušiti'. Ovaj gest oduševio je Natašu, koja je isti podelila sa svojim obožavaocima na Instagramu, poručivši:

Pročitajte i Nataša Bekvalac donela neočekivanu odluku: Umorna sam, povlačim se sa scene

Instagram screenshot

 

- Ono kad ti car od Emine Jahović pošalje knjigu u PDFu. Hvala gospođo Jahović upravo krećem da je čitam - napisala je popularna pevačica.

Da li će joj ova knjiga zaista pomoći u njenoj borbi videćemo u danima koji dolaze, međutim, zaista je lepo videti da se domaće javne ličnosti podržavaju međusobno, te su jedni drugima podrška u teškim trenucima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading