BRANI SE SA SLOBODE

Draganu Bjelogrliću ukinut pritvor: Glumac na saslušanju priznao krivicu

Autor:

24.08.2021 13:51

Foto:

Foto:

Popularni glumac saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu povodom fizičkog napada na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i nakon puštanja na slobodu braniće se sa slobode



Glumcu Draganu Bjelogrliću danas je ukinut pritvor. Pre toga, tokom tročasovnog saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštu u Nišu, povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu “Ambasador”, glumac i reditelj je priznao počinjeno krivično delo. Glumac će se nadalje braniti sa slobode.

Pročitaj i Incident koji je potresao Srbiju: Kako je Dragan Bjelogrlić izudarao Gagu Antonijevića (FOTO)

Dragan Bjelogrlić se na saslušanju pojavio jutros oko 10 časova, a okupljene novinare pozdravio je uz osmeh na licu.

- Policijsko zadržavanje Draganu Bjelogrliću je ukinuto i on je pušten da se brani sa slobode. Priznao je delo koje mu se stavlja na teret i izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo. Postupak će biti nastavljen prikupljanjem drugih dokaza, a pošto je priznao delo i imajući u vidu koji su dokazi prikupljeni, nije bilo razloga za daljim zadržavanjem - izjavio je Vladimir Stanojević, predstavnik za medija Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Twitter screenshot @Pluton45873221

 

Krivični zakonik Srbije ovo delo propisuje u dva oblika, pa je za prvi lakši zaprećena kazna zatvora do tri godine, a za teži, kada je došlo do telesne povrede ili do teškog ponižavanja građana, kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Incident se dogodio u ponedeljak oko četiri sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” kada je Bjelogrlić napao reditelja i nekoliko puta ga pesnicama udario u predelu glave.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading