KAO NA FILMU

Incident koji je potresao Srbiju: Kako je Dragan Bjelogrlić izudarao Gagu Antonijevića (FOTO)

Autor:

23.08.2021 11:23

Foto:

Foto:

Glumac napao reditelja u lobiju hotela "Ambasador" u Nišu i zadao mu nekoliko udaraca pesnicom



Glumac Dragan Bjelogrlić pozvan je u svojstvu građanina u policijsku stanicu u Nišu da da izjavu o napadu koji se dogodio noćas u hotelu “Ambasador” u gradu na Nišavi, kada je fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Pročitaj i Dragan Bjelogrlić objavio fotku staru tri decenije, nećete ga prepoznati

Ubrzo nakon incidenta pojavio se snimak sa sigurnosnih kamera iz hotela na kojem se vidi ceo incident.

Twitter screenshot @Pluton45873221

 

Na snimku se vidi kako Antonijević sedi u društvu kolega i saradnika, ali i Bjelogrlić koji sedi u separeu iza njega. U jednom trenutku Bjelogrlić (u beloj majici) ustaje, obilazi ostale stolove i prilazi Antonijeviću (sa šeširom) i udara ga u predelu glave. Reditelj ga je zatim odgurnuo nogom, nakon čega se Bjela zaleteo i nekoliko puta ga udario pesnicama u predelu glave. Tada su pritrčale kolege i razdvojile Antonijevića i Bjelogrlića.

Ata Images

 

U niškoj policiji zvanično je potvrđeno samo da im je noćas oko četiri časa prijavljen fizički sukob između dve osobe u niškom hotelu “Ambasador”, da je policija izašla na lice mesta i da su utvrđene činjenice i okolnosti, kao i da je o tom slučaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Pročitaj i Bjelogrlić surovo iskren prema Bikoviću: Nemaš šarma!

Inače, Bjelogrlić i ekipa filma “Nečista krv, greh predaka” sinoć su se poklonili niškoj publici nakon projekcije na Letnjoj pozornici. Najveći aplauz dobio je upravo Bjelogrlić koji je na binu izašao poslednji i dva puta se poklonio publici.

Ata Images

 

Sukob Bjelogrlića i Antonijevića datira još od pre više od godinu dana. Reditelj i autor filma “Dara iz Jasenovca” optužio je tada Bjelogrlića da mu je početkom 2016. nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”. Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi moglo da se zaradi 100 soma”, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada sve to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading