Seka Sablić iz perspektive komšiluka: Uvek ume da izmami osmeh!

Autor:

05.06.2021 14:00

Foto:

Foto:

Jelisaveta Seka Sablić se već decenijama svesrdno trudi da nasmeje i zagreje srce publike. Svaka uloga koju je odigrala nosila je njen upečatljiv trag, a ona je i izvan scene svima dobro poznata Seka



Ono što najširu javnost često zanima jeste jaz ili podudaranje koje postoji između privatnog i javnog poznatih ličnosti. I dok se mnoge zvezde zaista i uzdignu do nebeskih visina, pa im obični smrtnici više ne mogu prići, neki ne zaboravljaju da zbog običnih smrtnika i postoje, a da je njihov oslonac ponajviše upravo publika.

Pročitajte i Seka Sablić revoltirana mlađom populacijom - Treba im pomoći da progledaju!

Ata Images

 

Jedna od "narodnih" poznatih ličnosti, popularna glumica sa višedecenijskom bogatom glumačkom karijerom, koju već odavno doživljavamo kao člana porodice, budući da se kroz male ekrane uselila u sve domove u regionu, svoj zadatak da oplemeni prostor kojim zavlada, smatra misijom, pa je uspešno sprovodi i na pozornici i na pijaci.

- Gotovo svakodnevno vuče kolica sa pijace, voli da ode na Kalenić da pazari, tu je često i sretnem. Mnogi se iznenade kada je ugledaju da bira voće i povrće i popriča sa ljudima čija je stalna mušterija. Nekako je narodna i zabavna, donosi radost ljudima. Spremna je za šalu i uvek ume da izmami osmeh - priča stariji komšija slavne glumice.

Stanarka zgrade u kojoj Seka ima stan otkriva i da je kraljica komedije jedno vreme bila predsednica kućnog sveta i da se borila za svačija prava.

Pročitajte i Seka Sablić teško podnosi gubitke - Zbog ovog je mnogo plakala!

Ata Images

 

- Seka je puna razumevanja i saosećanja, svi u komšiluku je volimo. Uvek je raspoložena za razgovor i šalu, spremna je svima da pomogne. Jedno vreme je bila i predsednica stanara u zgradi, ali je zbog brojnih obaveza morala da nausti tu poziciju. Nije imala dovoljno slobodnog vremena da bi se povetila, ali ipak, uvek je tu da se bori za dobrobit stanara u zgradi, ali i komšija. Nije od onih koji će okrenuti glavu na nepravdu i zanemariti ako se nekome nešto loše dešava. Srčana je i zaista dobar čovek - kaže ona.

- Ovde ćete o njoj čuti samo reči hvale. Nisam imala loša iskustva, nikada neki nesporazum. A eto, godinama smo komšinice. Istini za volju, ne kafenišemo zajedno, ali se često sretnemo na ulici, nekad i razmenimo neku reč. Ni sa kim u komšiluku ne razgovara o svojim ulogama da ih ne guši svojim obavezama i zadacima, ali neke za koje zna da vole pozorište pozivala je na premijere i poklanjala im ulaznice za predstave - priča komšinica. 

Pročitajte i Jelisaveta Seka Sablić žrtva je neodgovornih pojedinaca!

Ata Images

 

Mladić u ulici u kojoj Seka stanuje kroz osmeh je ispričao i anegdotu.

- Ona je godinama ostala prava dama. Na ulici je uvek vidim doteranu, fino odevenu. Brzo hoda, žuri, par puta sam joj se od srca nasmejao kad zaboravi gde se parkirala pa ispituje ljude. Čak ni tada ne ume da bude drčna i ljuta, sve to deluje onako komično! Deluje da zna puno ljudi, često joj se jave u prolazu, ali prepoznaju na ulici, pa je zaustave da je nešto pitaju ili da se slikaju sa njom. Nije uobražena, uvek stane sa svima, ne ponaša se kao zvezda - zaključio je on, prenosi Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading