Nećete verovati kako je Nikola Jokić potrošio prvu NBA platu: Sada to sebi možemo da priuštimo!

Autor:

01.06.2021 12:00

Foto:

Foto:

Nikola Jokić oduševio javnost nedavnim priznanjem kako je potrošio prvu platu po dolasku u najjaču svetsku košarkašku ligu.



Nezvanično najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić ove sezone uspostavio je dominaciju koja se ne viđa često na parketima američkih dvorana. Srpski reprezentativac samim tim privlači ogromnu pažnju svetskih i domaćih medija zbog čega se konstantno nalazi pod 'prismotrom'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Međutim, to kao da nema nikakav uticaj na mladića iz Sombora, on uživa dok radi ono što voli, svoj privatan život vešto skriva pod velom misterije, a u komunikaciji s medija potpuno je opušten. Mnogi su, nakon potpisivanja nama nepojmljivih ugovora brže bolje novac potrošili na 'brze' automobile, skupu garderobu i izalske, ali ne i Nikola.

On je u dokumentarcu 'Čovek koji pravi razliku', emitovanog na RTS-u otkrio da je nakon potpisivanja pozvao roditelje, te im poručio sledeće.

- Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam 'došao do love', Bože dragi - ispričao je popularni Džoker.

Pročitajte i Razliku čine detalji - Nikola Jokić pokazao da je čovek od stila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Pored toga, nezabilazna je bila i tema njegove kilaže, zbog koje su mu mnogi predviđali velike probleme u karijeri.

- Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sve kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. I taj neki period sam naučio nešto. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka - zaključio je centar Denvera.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading