Neopisiva radost

Kćerka nesvakidašnjeg imena stigla na svet: Nikola Jokić postao tata!

Autor:

30.09.2021 12:00

Foto:

Foto:

Nikola Jokić postao tata - vest je koja je ovog jutra odjeknula u domaćim medijima.



Srpski košarkaš i jedan od najboljih svetskih igrača Nikola Jokić (26) postao je tata! Njegova supruga Natalija na svet je donela zdravu devojčicu kojoj su supružnici dali prelepo ime, neverovatnog značenja - Ognjena, prenosi sportski Žurnal.

Nesvakidašnje ime interesantnog značenja

Ime Ognjena, slovenskog je porekla, izvedeno od reči 'oganj' što znači 'plamen ili vatra'. Naši preci moć magije vezivali su za ovo ime, te su smatrali da ono zastrašuje 'zle duhove'. Ime se obično davalo u porodicama gde su smrtonosne bolesti često odnosile živote, kako bi oteralo pomenute duhove.

Pročitajte i Iznenađenje: Nikola Jokić otkrio Amerikancima pol deteta

Sedam godina ljubavi Nikola Jokić i njegova prelepa izabranica Natalija Maćešić krajem prošle godine odlučili su da krunišu brakom u rodnom Somboru. Nakon saznanja da će se Natalija poroditi, Nikola je uprkos velikom pritisku domaće javnosti, odlučio da odbije učešće na kvalifikacionom reprezentativnom turniru, čime je izazvao oprečne reakcije javnosti.

Nikola je svoju odluku pravdao rečima kako želi biti uz trudnu suprugu, te joj pružiti podršku kroz trudnoću. Nadamo se, da će se Nikola u bliskoj budućnosti vratiti reprezentativnim obvezama, te da će s puno uspeha nositi dres Orlova.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading