Ana Nikolić

Zaboravite na operaciju želuca: Uz pomoć ovoga je Ana Nikolić smršala 70 kilograma (foto)

Autor:

25.05.2023 17:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dijeta Ane Nikolić daje ozbiljne rezultate



Kada se pojavila na muzičkoj sceni Ana Nikolić važila je za jednu od najzgodnijih pevačica.

Međutim, nakon trudnoće, a potom i burnog razvoda ona je spas pronašla u emocionalnom prejedanju zbog čega je dugo kuburila sa viškom kilograma. 

ATA Image

 

Određenim režimom ishrane i redovnim treninzima pevačica je uspela da izgubi gotovo sedamdeset kilograma i vrati devojačku liniju na kojoj su joj dvehiljaditih mnogi zavideli. 

Pročitajte Ona joj vraća osmeh na lice i pruža radost - Tara uživa u ulepšavanju sa majkom

- Najbitniji je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem, pijem dve čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak.

Često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice - ispričala je Nikolićeva tada i dodala:

- Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1.000 do 1.200. Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe, sem ribe.

Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milorad

26.05.2023 14:23

Operisala se,dr.Miša.

Meja

02.06.2023 10:44

****, svi pisali o tome da je smanjila želudac,nisi mogao internet otvoriti a da se ona ne pjavi sa svojom operacijom,a sad zdravo smršala,pa nije narod glup