Tajna otkrivena: Iza zdrave kose Megan Markl stoji 6 pravila

Autor:

14.03.2022 22:54

Foto:

Foto:

Kosa Megan Markl i Konstraktina pobeda i plasman na Evroviziju skrenuli su pažnju svetske javnosti na pesmu "In corpore sano", ali i je vojvotkinjina kosa opet pod lupom- Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl - stih koji mnogima već danima odzvanja u mislima.

Pa, iako se pesma bavi mnogo širom temom od bjuti trikova i saveta, činjenica je da je kosa Vojvotkinje od Saseksa zdrava.

A tajna njene zdrave kose nije tajna, već je potrebno primeniti šest pravila Džordža Nortvuda, Meganinog ličnog frizera.

Pročitajte i Nisu sve veze prekinute - Jednim detaljem u stajlingu Megan Markl pokrenula brojna pitanja

Guliver Getty Images

 

Prvo pravilo - Ne ispravljajte kosu.

- Uvijena dlaka izgleda zdravije i sjajnije. Čak i ako ima nekih nedostataka, blagi talasi će to zamaskirati - tvrdi Nortvud.

Drugo pravilo tiče se pranja kose. Naime, poznati frizer tvrdi da većina ljudi ne zna da se kosa mora šamponirati dva puta. Prvo pranje uklanja prljavštinu, a tek drugo je čisti i daje joj sjaj.

Pročitajte i Konačno svi na okupu - Megan i Hari objavili fotografiju sa decom

Pari Dukovic time

 

 

Poenta je u dvostrukom ispiranju. Pri tom vodite računa da ne koristite previše šampona. Pre nanošenja regeneratora kosu treba dobro ocediti.

Treće - suvo pranje je zakon.

- Za zdravlje dlake nije dobro prati kosu svaki dan. Umesto toga, preporučujem korišćenje suvog šampona koji je naročito dobar za tanku kosu jer joj daje na punoći - kazao je Meganin frizer za Vogue.

Četvrto pravilo za sjajnu kosu poput Meganine podrazumeva izbegavanje pegle.

Pročitajte i Megan Markl otkrila intimu porodičnog doma - Mi nismo suočeni sa grubom stvarnošću poput većine drugih roditelja

Getty Images

 

- Pegle mogu uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u kosi zbog čega će ona izgledati beživotno.

Konačno, njegov se peti i šesti naputak odnosi na njegu.

- Redovno korišćenje maski za kosu vratiće joj sjaj, uz to što će je nahraniti. Megan maske koristi jednom nedeljno, a njenoj kosi najviše odgovaraju s arganovim uljem. Ispucale vrhove, s kojima problem ima i vojvotkinja, najbolje je njegovati serumima, uljima i kremama - zaključio je Nortvud.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Mira

16.03.2022 00:14

Kad ispucaju vrhovi,jedino resenje su makaze

Vera

16.03.2022 11:27

Koga briga za njenu kosu ??! Novinari, da li ste vi normalni i šta se to dešava sa vama ?