Megan Markl otkrila intimu porodičnog doma: Mi nismo suočeni sa grubom stvarnošću poput većine drugih roditelja

Autor:

30.10.2021 14:00

Foto:

Foto:

Vojvotkinja od Saseksa je nedavno uputila pismo Kongresu u kome se zalaže za plaćeno roditeljsko odsustvo



Od skoro majka dvoje dece, Megan Markl je, radi ilustracije prava za koje se zalaže, iznela niz podataka koji su otkrili na koji način ona i princ Hari provode vreme od kada je njihovo dom bogatiji ćerkicom Lilibet Lili Dianom.

Pročitajte i Megan Markl proslavlja jubilej - Šta kaže kraljica?

Getty Images

 

Iako je bila posebno pažljiva da ne otkrije previše o svom privatnom životu, vojvotkinja od Saseksa priznala je da su se osećali presrećno i prezadovoljno kad je u junu stigla njihova devojčica.

- U junu smo moj muž i ja dočekali naše drugo dete. Kao i svi roditelji, bili smo presrećni - napisala je Megan u svom pismu, objašnjavajući da je njihova radost pomešana s drugim emocijama. 

- Kao i mnogi roditelji, bili smo preplavljeni. Poput manjeg broja roditelja, nismo bili suočeni s grubom stvarnošću da moramo da biramo da li da tih prvih nekoliko kritičnih meseci provedemo sa svojom bebom ili da se vratimo na posao.

Pročitajte i Megan Markl nekad i sad - Estetskim korekcijama podvrgla se i vojvotkinja

Getty Images

 

Megan je objasnila kako njen život, otkad je Lili u njemu, izgleda drugačije nego mnogim drugim roditeljima, koji se možda muče. Roditeljima koji možda nemaju iste pogodnosti u kojima ona može da uživa.

- Znali smo da nećemo morati donositi nemoguće odluke koji se tiču brige o deci, poslu i medicinskoj nezi koje mnogi roditelji moraju da donose svaki dan.

Princ Hari uživa u slobodnom vremenu sa svojom porodicom, a navodno je čak ustanovio i rutinu sa Lilibet, svako veče pre spavanja on joj čita. Što se Megan tiče, imala je jednu stvar da kaže o svojoj devojčici tokom nedavne posete Njujorku. "Prelepa je", rekla je Megan, a piše Romper.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading