Atraktivna baka Đina Stjuart otkrila tajnu svog mladolikog izgleda!

Autor:

25.08.2020 12:21

Foto:

Foto:



Najzgodnija baka na svetu, Đina Stjuart, pobednica Miss Maxim Australije otkrila je kako održava svoj mladoliki izgled i savršenu figuru čak i u petoj deceniji života.

Đinu Stjuart koja je poreklom iz Australije, na instagramu su progalasili za najzgodniju baku na svetu, a ona svoj izgled pripisuje jednoj zaista neobičnoj metodi - smrzavanju na -110 stepeni celzijusa -  u trajanju od tri minuta kako prenosi 'The Sun' . Stjuartova tvrdi kako joj ova metoda pomaže da očuva ali i da povrati svoj mladalački izgled.

Marina Visković i Anastasija Ražnatović ponele novi hair trend: Kojoj bolje stoji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on Aug 21, 2020 at 8:36am PDT

Đina je postala poznata 2018. godine kada je pobedila na takmičenju za Miss Maximus Australije. Prvo mesto odnela je u konkurenciji duplo mlađih devojaka, pa i ne čudi popularnost koju je stekla nakon toga. U početku joj niko nije verovao kada bi rekla koliko godina zapravo ima.

- Nešto što sam oduvek radila i praktikujem i dalje radi očuvanja mladalačkog izgleda je krioterapija. Tretman traje tri minuta i ja se tri minuta smrzavam na -110 stepeni Celzijusa. Hladnije je od Severnog pola. Odlično je za kolagen kože i zdravlje, a učinak je kao podmlađivanje celog tela, ujedno i sagoreva do 800 kalorija- otkriva Đina.

Jelena Rozga anđeoskog osmeha, kao iz bajke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on Aug 19, 2020 at 10:07am PDT

Ona je takođe istakla da botoks nikada nije koristila jer se boji igala, već se drži stroge dijete i nege tela i kože lica. Svaki dan koristi organsko ulje semenki šipka zbog njegovog delotvornog dejstva protiv starenja te ga naziva svojim tajnim oružijem. Što se tiče prehrane Đina ne konzumira kofein ni alkohol, uvek pokušava da jede namirnice sa visokim procentom proteina. Uglavnom su to piletina, brokoli i batat, ponekad ume da pojede i slatkiš, poput čokolade.

- Tako se hranim samo poslednjih godinu dana, ali sam vežbanjem uspela da izgubim oko 15 kilograma. Kada sam bila mlađa, mogla sam da jedem sve bez da se ugojim. Sada kada sam starija mnogo mi je teže - Rekla je Đina.

Pariz Hilton o burnom odrastanju: Predugo sam ćutala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on May 12, 2020 at 6:34am PDT

Najveći cilj u životu joj je da ostane fit i zdrava kako bi mogla biti aktivna baka svim svojim sadašnjim i budućim unucima, pogotovo nakon što je njen otac tragično preminuo od srčanog udara u 59. godini.

Novi hit u svetu: neobična haljina zaludela društvene mreže! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial) on May 26, 2019 at 6:51am PDT