Tijana Jevtić: Za lepotu su važni unutrašnje zadovoljstvo i osmeh

Autor: Maja Gašić

05.10.2018 18:00

Foto:

Foto:Novinarka Sportske redakcije RTS-a kožu i kosu neguje organskim kokosovim uljem, nije vešta u šminkanju pa to radije prepušta profesionalcima, farba se na tri nedelje i ne bi išla na estetsku operaciju jer je ubeđena da su za lepotu važni unutrašnje zadovoljstvo i osmeh

Nega

Leti uglavnom koristim hidratantnu blago toniranu kremu italijanske ručno rađene kozmetike Culto. Ona ima i zaštitni faktor, tako da njome rešavam i problem sunčevog zračenja. Zimi upotrebljavam malo masnije i visokohidratantne kreme. Kokosovo ulje za negu kože i kose je obavezno, najradije biram organsko.

Svetlana Grubor: Moj ritual za izbacivanje negativne energije i oblikovanje mišića

Šminka

Nisam vešta u šminkanju. Godine saradnje s profesionalcima su me uljuljkale, pa se nikad nisam previše interesovala da savladam tu veštinu. Naučili su me da treba istaći ono što mislite da je lepo. Kod mene to uvek budu oči. Volim bronzer, a trudim se da koristim minimalne količine šminke. Najčešće stavim maskaru, balzam za usne i sjaj.

Kosa

Zbog pojavljivanja na malim ekranima kosa uvek mora da mi bude sređena, a kako moj drug i frizerski genije Ivan Veljić kaže, i u trendu. Njemu prepuštam sve. Imam veoma svetlu kosu koja zahteva stalnu negu. Često joj menjam oblik, a farbam se na tri nedelje. Lutala sam malo s bojom, ofarbala sam se u skroz svetloplavo i osišala na kratko i doživela da me prijatelji ne prepoznaju na ulici.

Estetska hirurgija

Nisam pristalica estetske hirurgije u cilju menjanja izgleda. Nisam ni protivnik, ali mislim da u ovom trenutku ne postoji neka intervencija koju bih uradila.

Savet

Zadovoljna sobom i nasmejana - to je savet za lepotu. “Samo osmeh”, kaže moja mama, i znam da je u pravu. Uz “manje je više”, to je sveukupna lepota.

Bjuti tajne Aleksandre Gudelj: Mamin savet zlata vredan

Parfemi

Često ih menjam, ne vezujem se za neki poseban. Trenutno mirišem na Womanity brenda Thierry Mugler.

Nokti

Najčešće mažem crveni lak na nokte, on nikada ne izlazi iz mode.

Fitnes

Kao sportskom novinaru svi vidovi rekreacije su mi dostupni. Trudim se da se hranim zdravo, a najbolji fitnes treneri su moja dva sina s kojima vežbam 24 časa.

Maja Gašić

Autor