Džesika Alba zna tajnu savršenog lica bez bora

Autor:

06.06.2017 13:48

Foto:

Foto:Džejmi Šeril je holivudska veteranaka u industriji lepote kojoj za negovan, zdrav i svež ten treba da zahvale mnoge svetske zvezde, poput Kim Kardašijan, Džesike Albe, Rite Oro...

#BBMAS Thank you for having me and supporting the new single OUT FRIDAY woooohoooo! #YOURSONG #26.05.17

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on May 21, 2017 at 9:35pm PDT

A kako je poznato da su jedan od najvećih neprijatelja ženske lepote - bore, Šeril je otkrila šta je njihov najveći uzročnik i kako ga izbeći.

Ona, naime, tvrdi da najveći broj bora na licu i vratu nastaju kada se spava isključivo na boku ili stomaku i to na pamučnoj jastučnici.

- Stalno govorim svojim klijentkinjama da ne spavaju na boku jer je to jedan od najvećih uzročnika preuranjenog starenja. Kad spavate na boku, lica oslonjenog na pamučnu jastučnicu, gnječite kožu, a to pogotovo šteti osetljivoj koži oko očiju i na vratu zbog čega se stvaraju bore - kaže Šeril i dodaje da je za lice bez bora najbolje kada spavate na leđima.

The restock is Live on KylieCosmetics.com KKW X KYLIE collab available now

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 28, 2017 at 3:20pm PDT

Ako, ipak, ne uspevate celu noć da prespavate na leđima, Džejmi savetuje da onda nabavite svilenu jastučnicu koja će ipak napraviti manju štetu. Usput, kaže, svilene jastučnice su puno bolje i za kosu, zato razmislite, isplati li se ova investicija.

Komentari. (0)

Loading