Bjuti trendovi koji muškarci ne podnose

Autor: Predrag Popović

18.12.2016 13:52

Foto:

Foto:Ako pitate muškarca što misli o vašim prekrasim, dugačkim noktima koji idu u špic, velike su šanse da će vas lagati i reći da su baš super.

Iako muškarci nisu preterano skloni primećivanju bjuti trendova, neke od primećuju jer im po pravilu idu na živce:

"Veseli" nokti

Prosečan muškarac o noktima tokom cele godine razmišlja manje nego što to radi prosečna žena za mesec dana. Nokti koji idu u špic, 3D dekoracije i ostale "kerefeke", kako će ih nazvati većina muškaraca, u njihovim očima deluju nepraktično, skupo i kao potpuni gubitak vremena. Instalacije na noktima za njih su potpuni promašaj, čak i ako o tome ništa ne kažu.

Šljokice

U kosi, na usnama, na čizmama… fascinacija šljokicama uglavnom je rezervisana za žensku populaciju, dok ih pripadnici muškog roda gledaju potpuno drugim očima. Osim što ne preferiraju žene koje izgledaju kao Božićni ukras, šljokice često ostaju svuda po sedištu automobila, tepihu, džeperu, obrazu...

Veštačka preplanulost

Na svaku ženu koja u salonima koji garantiraju "prirodnu preplanulost" nanosi kremu ili sprej za ten dolazi minimalno pet muškaraca kojima nije jasno čemu sve to. Većina ih umesto lepe, preplanule žene vidi polusprženu, neprirodn narandžastu osobu.

Nacrtane obrve

Jasno nam je da većina žena mora da "radi" na obrvama kako bi one delovale što lepše. Ipak, iscrtavanje obrve makar po muškarcima ne spada u ulepšavanje. Neprirodno, isuviše veštački, a ponekad i zastrašujuće su epiteti kojima se opisuju iscrtane i tetovirane obrve.

Komentari. (0)

Loading