Dženifer Aniston

Otkrivamo šta Dženifer Aniston (55) dodaje u kafu pa izgleda kao tinejdžerka (foto)

Autor:

14.06.2024 17:32

Foto: Phillip Faraone / Getty Images

Foto: Phillip Faraone / Getty Images

Bjuti trik Dženifer Aniston će se svideti damama



Dženifer Aniston važi za jednu od najlepših žena sveta. U čemu je tajna njenog besprekornog izgleda mnogi se pitaju, a bjuti trik Dženifer Aniston oduševio je dame širom sveta.

Frazer Harrison / Getty Images

 

Nakon priznanja da je čak 10 godina jela jednu istu salatu, kao i da su redovni treninzi i šetnja sa psom zaslužni za njen besprekoran izgled saznali smo još jedan bjuti trik Dženifer Aniston. 

Pročitajte Ima 54 godine i besprekoran ten - Ovo je tajna lepote Dženifer Aniston (video)

Bjuti trik Dženifer Aniston podrazumeva konzumaciju jednog specifičnog napitka koji joj, kako sama ističe, pomaže da sačuva vitalnost i mladolik izgled.

Glumica, naime, svakog jutra pije kafu u koju dodaje kolagen u prahu. Taj napitak čini da njena kosa, kosti i nokti budu jači budući da je kolagen izuzetno moćan protein.

Međutim, postavlja se pitanje da li je konzumacija kolagena na ovaj način ispravna. Naime, mnogi stručnjaci smatraju da kolagen u prahu gubi svoja lekovita svojstva ukoliko se izloži višim temperaturama.

To bi značilo da vreo napitak, poput kafe, potpuno poništava njegova dejstva.

- Nutricionisti ga uzimaju kao zamenu za protein surutke, ali nisu svi jednako zdravi.

Za najviše zdravstvenih dobrobiti treba tražiti one za koje piše da sadrže kolagen peptide ili hidrolizovani kolagen - piše portal Eating Well.

Ipak, trik Dženifer Aniston sadrži rešenje i za taj problem. Ona zapravo koristi kolagen koji sadrži vitamin C i hijaluronsku kiselinu. Takvi preparati koji "vraćaju mladost" obično su veoma skupi.

Međutim, suplementi ne moraju po svaku cenu da budu bolji i korisniji od konzumiranja namirnica koje sadrže kolagen.

Na primer, popularna supa od kostiju i pileće kožice koju su nekada spremale naše bake odličan je izbor budući da u kostima i hrskavici ima kolagena. Tu se ubrajaju i namirnice bogate vitaminom C, kao što su citrusi, bobičasto voće i brokoli.

Kolagen u prahu je zato, savetuju stručnjaci, zbog visokih temperatura kafe bolje dodati u jutarnje smutije ili ga razmutiti u čaši vode. Može se koristiti i kafa, ali samo ako je hladna.

Komentari. (1)

Loading
Lucija

06.09.2024 02:07

Neka izbaci taj kolagen iz kafe,možda će biti ljepša!!!!