Dženifer Aniston

Ima 54 godine i besprekoran ten: Ovo je tajna lepote Dženifer Aniston (video)

Autor:

31.01.2024 21:15

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Bjuti trik Dženifer Aniston ništa ne košta, a daje vidljive rezultateKada se krajem osamdesetih pojavila na malim ekranima, Dženifer Aniston zadobila je poverenje publike, a njena prirodna lepota i dan-danas ostavlja bez daha. 

U čemu je tajna njenog besprekornog izgleda zanimalo je mnoge žene, a bjuti trik Dženifer Aniston dao je odgovor na ovo pitanje. 

Guliver Getty Images

 

Poput mnogih dama, glumica vodi računa o svom zdravlju i izgledu, a bjuti trik Dženifer Aniston za zategnutu kožu počele su da primenjuju žene širom sveta.

– Samo uzmite činiju ledene vode i poprskajte lice 25 puta. To je stari trik koji je Džoan Kraford radila, a koji zateže kožu – tvrdi glumica.

Pročitajte Nisu uspeli, ali da jesu... Ovako bi izgledala deca Dženifer i Breda, dve devojčice i presladak dečak

Bjuti trik Dženifer Aniston popularan je i na TikToku, a činjenica je da se godinama koristi u tretmanima za negu kože.

Hladna voda ima brojne prednosti, uključujući smanjenje otoka i nadutosti, ali može pomoći i kod umirivanja crvenila do kontrole fleka, piše marieclaire.rs.

Primenom ovih tretmana ograničava se protok krvi i pomaže odvod viška tečnosti iz limfnog sistema, što umiruje i zateže kožu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

Tretmani hladnom vodom mogu da ublaže bolove i akne, posebno upaljene, i stimulišu cirkulaciju kože, što rezultira zdravim „sjajem“.

Ako baš ne želite da uronite lice u posudu sa ledom, barem pokušajte da se svakodnevno umivate što hladnijom vodom.

Komentari. (0)

Loading