Aleksandra Prijović

Šta je sve operisala Aleksandra Prijović? Nema ni 29 godina, a na listi je sve ovo

Autor:

06.04.2024 19:10

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović estetske korekcije nikada nije krila



Aleksandra Prijović estetske korekcije nikada nije negirala, već uvek otvoreno govorila o onome čime je bila nezadovoljna na sebi i smela da promeni.

O njenom talentu i uspehu ne prestaje da se priča mesecima, jer ono što je njoj pošlo za rukom, da puni hale širom regiona sa samo 28 godina, nije gotovo nijednoj njenoj koleginici.

Antonio Anhel / Ata images

 

Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju „Zvezde Granda”, a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka, kao i ona sama.

Bila je sigurna u sebe i u to da će jednog dana postati ime o kojem se priča, a zbog karijere je napustila čak i srednju školu, što ima želju u budućnosti da promeni i završi vanredno.

Aleksandra Prijović estetske korekcije podržava, ali samo ako su umerene

Posle završetka muzičkog takmičenja u kojem je bila veoma uspešna, odmah je poradila i na svom fizičkom izgledu. Naime, Aleksandra Prijović uradila je estetske korekcije i odmah postala još zapaženija.

Mnogi njen izgled porede sa Svetlanom Ražnatović, te stalno dobija komentare kako je kopira. Sudeći prema njenom izgledu, čini se da je promenila dosta toga na sebi.

Youtube Screenshot

 

Ono što znamo je da je povećala grudi, volumen usana, uradila je korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

Pročitajte Aleksandra Prijović održala lekciju, prava zvezda se ovako ponaša, bravo

- Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htela - izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala:

- Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati meru. Ne treba preterivati, da ne ličite na sebe, priznala je ona tada.

Komentari. (0)

Loading