Rada Manojlović

Rada ovako: Tuširam se, perem kosu kada stignem, nikada nisam stavila kremu na lice, celulit blurujem, imam ga dosta

Autor:

19.03.2024 07:56

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović izgleda prelepo zahvaljujući geneticiIzgled Rade Manojlović često je na meti komentara

Pevačica Rada Manojlović u avgustu će napuniti 38 godina, a, verovali ili ne, za razliku od današnjih žena uopšte ne obraća pažnju na negu kože lica i tela, niti kose. 

M.M./ATAImages

 

- Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam, i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun.

Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina.

Tuširanje i pranje kose kad stignem i od mene dosta. Nikada nisam stavila kremu za lice, kremu za ruke, masku za kosu. One parfemisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam - priznala je Rada nedavno bez ustezanja.

Izgled Rade Manojlović za svaku je pohvalu

Poznato je da Rada i dalje odoleva estetskim korekcijama. Svesna je da zbog posla kojim se bavi može i gore da izgleda, budući da ne spava redovno, hrani se loše.

- Diskoteke, teška šminka, neprospavane noći. Neko bi izgledao oronulije nego ja da živi ovakav život. Nije lako uspostaviti mir i balans kada godinama trčim svuda da sve stignem. Koliko sam malo spavala, a jela šta mi padne pod ruku dobro i ovako izgledam - priznala je Rada za "Republiku". 

Pročitajte Rada Manojlović blista od sreće, ove vesti smo čekali godinama (foto)

Manojlovićeva je tada priznala da uzima lekove za spavanje jer je zbog posla izgubila balans i ne može da se dobro odmori.

- Punim baterija tako što budem sama i ne treba mi niko. Trebaju mi mir i tišina i izbegavanje ljudi. Slobodne dane koristim da spavam, ali kad kažem da spavam, stvarno spavam.

I kada se probudim, ja na silu ponovo zaspim, popijem lekove jer znam da posle toga neću spavati četiri dana. Devet sati mi je dovoljno, nekada zakucam i 11 sati. Ako ne spavam devet sati, režim na sve i napadam koga stignem - zaključila je iskrena Rada.

M.K./Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading