Rada Manojlović

Nikada nije koristila kremu za lice, ni maske za kosu: Evo kako Rada Manojlović brine o svom izgledu

Autor:

08.06.2023 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Rade Manojlović ponovo je na meti komentara



Otkada je zakoračila na javnu scenu izgled Rade Manojlović ne prestaje da se komentariše. Pevačica često dobija komplimente, a mnoge dame zanima kako neguje lice i telo. 

Međutim, ona je nedavno sve iznenadila priznanjem da, za razliku od svojih koleginica, ne vodi preterano računa o izgledu. Manojlovićeva je još istakla da ne koristi fotošop, ni filtere na svojim fotografijama, osim kada treba "ukloniti" celulit.

Ata Images

 

- Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira.

Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina.

Pročitajte Jede pljeskavice, a mršavi - Rada Manojlović skinula 5 kg zahvaljujući jednoj namirnici (foto)

Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu. One parfimisane kreme isto ne koristim.

Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam - otkrila je pevačica za Republiku, pa dodala:

 

 

- Diskoteke, teška šminka, neprospavane noći. Neko bi izgledao oronulije nego ja da živi ovakav način života. Nije lako uspostaviti neki mir i balans kada godinama trčim svuda da sve stignem.

Koliko sam malo spavala, a jela šta mi padne pod ruku, dobro i ovako izgledam.

Pročitajte Zdravlje Rade Manojlović loše - Pevačica otkazala nastupe pa se obratila pratiocima, ne smem da pričam... (video)

Slobodne dane, kako kaže, koristi kako bi se naspavala, ali priznaje da ponekad poseže i za lekovima.

- Punim baterije tako što budem sama i ne treba mi niko. Treba mi mir i tišina i izbegavanje ljudi. Slobodne dane koristim da spavam, ali kad kažem da spavam, stvarno spavam.

I kada se probudim, ja na silu ponovo zaspim, popijem lekove jer znam da posle toga neću spavati četiri dana. Devet sati mi je dovoljno, nekada zakucam i 11 sati. Ako ne spavam devet sati, režim na sve i napadam koga stignem - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading