Goca Tržan

Šta joj se dogodilo s licem? Goca Tržan nije odolela trendu, najnovija fotografija

Autor:

29.12.2023 13:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Lice Goce Tržan svi gledaju netremice, ovo je razlog



Pevačica Goca Tržan osvojila je srca publike vanserijskim glasom i izgledom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Tajna njene lepote leži u dobroj genetici, a ostatak postiže tretmanima i kozmetičkim proizvodima koje pažljivo bira, pa nije čudo što lice Goce Tržan besprekorno izgleda. 

Instagram

 

Kako bi osvežila lice i umanjila bore, Goca je svojevremeno posetila jedan kozmetički salon gde se podvrgla popularnom tretmanu - botoksu. 

Pročitajte Raskošno dvorište, muzički studio, biblioteka - U ovoj prelepoj kući živi Goca Tržan sa suprugom i ćerkom (foto)

- Botoks.. Pre nego sto se "pecnete" ovim čudom, dobro se informišite. Kao što vidite, nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete.

Instagram

 

- Za razliku od njih priznajem i delima sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje. Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. 

Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu, ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavišću... jer " takve su joj bore najgore" - poručila je pevačica preko Instagrama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Lice Goce Tržan sada deluje svežije, a pevačica je na račun svog izgleda, ali i hrabrosti da javno prizna kojim se tretmanima podvrgla, dobila pregršt komplimenata. 

”Bravo, Goco, carice”, ”Volim ovu ženu, nema čega da se stidi”, ”Prelepa kako god da okreneš”, samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading