Goca Tržan

Napunila je 49 i odlučila da ispegla bore: Ovako sada izgleda Goca Tržan (foto)

Autor:

26.10.2023 17:31

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Lice Goce Tržan ne prestaje da se komentariše, ovo je razlog



Lice Goce Tržan izgleda besprekorno u 49. godini smatraju korisnici društvene mreže Instagram, na kojoj pevačica rado deli trenutke iz privatnog, ali i poslovnog života. 

Instagram

 

Ovoga puta rešila je da pratiocima otkrije malu bjuti tajnu. Naime, lice Goce Tržan je zategnuto i bez bora zahvaljujući botoksu koji svima toplo preporučuje. 

Pročitajte Raskošno dvorište, muzički studio, biblioteka - U ovoj prelepoj kući živi Goca Tržan sa suprugom i ćerkom (foto)

- Kao što vidite, nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna".

Ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje. Nije sramota ostariti, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti.

Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu, ali pre svega duhu da ne stari s gorčinom i zavižću... jer takve su joj bore najgore - poručila je pevačica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Kada je nega lica u pitanju, Goca je svoje poverenje poklonila doktorki Mariji koja je preko Instagram-profila otkrila šta je zapravo botoks i koliko puta godišnje ga treba stavljati. 

- Botoks je lek sa najviše odobrenih indikacija. Ne koristi se samo na polju estetske medicine nego i u drugim oblastima medicine.

Pročitajte Posle najvećeg gubitka Raša je Goci samo jednom rečenicom promenio sve u životu

- Treba stavit optimalnu dozui, znači lice ne treba da bude kompletno zamrznuto nego da se malo redukuje mimika, otvori pogled, da svežina izgledu lica. 

Ne treba ga mnogo frekventno raditi, treba praviti pauze od četiri, pet do šest meseci.

Kod lica sa izraženom mimikom botoks se može raditi tri puta godišnje, a kod osoba koje nemaju izraženu ekspresiju na šest meseci - tvrdi doktorka Marija, zahvaljujući kojoj lice Goce Tržan izgleda besprekorno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Komentari. (0)

Loading