Nikol Kidman

Zabrinjavajuće mršava: Najnovije fotografije Nikol Kidman obišle svet

Autor:

02.12.2023 11:20

Foto: Photo by Jason Kempin/Getty Images

Foto: Photo by Jason Kempin/Getty Images

Nikol Kidman nikada nije bila mršavija, najnovije fotografije



Holivudska diva Nikol Kidman nedavno se pojavila na dodeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nešvilu gde je za tili čas postala glavna tema.

Naime, Nikol Kidman smršala je drastično, do te mere da su se fanovi zabrinuli za njeno zdravlje.

Photo by Jason Kempin/Getty Images

 

Iako je glumica oduvek imala vitku figuru, njen izgled sada je znatno mršaviji. Ona je poslednjih meseci smršala desetak kilograma, toliko da su joj se čak rebra ocrtavala.

Dok je Nikol šetala crvenim tepihom u društvu supruga Kita Urbana, njena pojava izazvala je brojne komentare i reakcije.

Pročitajte Nikol Kidman neprepoznatljiva - Šta joj se desilo?

Crna haljina sa dubokim dekolteom i prorezima na stomaku otkrivala je možda i više nego što je trebalo.

Njeno izdanje podstaklo je brojne priče, a Radar Online naveo je da je „zabrinuti prijatelj glumice“ rekao da je ekstremno mršava i da joj se „mogu prebrojati kosti“.

Photo by Jason Kempin/Getty Images

 

Priča se da je Nikol Kidman smršala zbog konkurencije

- Svaka kost se vidi, a ruke i noge su joj toliko tanke da deluje kao da bi lagani vetar mogao da ih slomi kao grančicu. Toliko je smršala da izgleda kao da bi trebalo da je hospitalizuju - izjavio je i dodao:

Pročitajte Nikol Kidman o najvećoj traumi - To je bila bolna čežnja

- Plaši se da je njeno vreme prošlo. Uverena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Kit je izbezumljen. Gleda kako ona nestaje. Pokušavao je da joj objasni da mora više paziti na zdravlje, ali ona kao da ga ne čuje.

Kako se navodi, Nikol je u strahu od konkurencije i upravo zbog toga ona namerava da skine još kilograma. Među mlađim koleginicama kojih se plaši navode se Dženifer Lorens i Margo Robi.

 

Komentari. (0)

Loading