Nikol Kidman o najvećoj traumi: To je bila bolna čežnja

Autor:

12.09.2021 20:00

Foto:

Foto:

Australijska glumica Nikol Kidman prisetila se gubitka bebe i spoznaje istine da ima minimalne šanse da ikada ponovo ostane u drugom stanju



Australijska glumica Nikol Kidman (54) stalno izaziva pažnju kako novim ulogama tako i zbog korišćenja estetske hirurgije. Zbog toga je često kritikuju uz obrazloženje da je preterala sa korekcijama. S druge strane, koliko god se trudila da privatni život sačuva od očiju javnosti toliko je interesovanje medija i njenih poštovala ogromno. Zato ona, s vremena na vreme, otvara pojedine niše svog života, pažljivo iznoseći i dozirano otkrivajući bolne trenutke koji su joj ostavili duboke ožiljke na duši.

Pročitajte i Nikol Kidman konačno je progovorila o neuspelom braku sa Tom Kruzom!

Marie Claire

 

U septembarskom broju australijskog izdanja magazina Marie Claire, dobitnica Oskara za glavnu ulogu u drami “Sati” pričala je o majčinstvu i deci, o tome koliko joj je bitna uloga majke i priznala da bi volela da ima svoju biološku decu, ali da joj te želje nisu i nikada neće biti ispunjene.

Nikol je od 1990. do 2001. godine bila u vezi s Tomom Kruzom. Na polovini tog braka doživela je vanmateričnu trudnoću, a zatim spontani pobačaj koji se zakomplikovao. Nakon brojih pregleda, lekari su joj rekli da zbog težine pobačaja ima minimalne šanse da ikada ponovo ostane u drugom stanju.

- To je bila bolna čežnja. Spoznaja istine da ne mogu da rodim bio mi je najveći životni gubitak. O pobačaju se ne govori dovoljno, a trebalo bi jer može da izazove velike probleme i u telu i u psihi. To je velika tuga za žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge neobična količina radosti. Jer kada kasnije ipak dobijete dete ili ga usvojte, tada ste presrećni i možete samo da odahnute - ispričala je glumica.

Pročitajte i Nikol Kidman kao nekad - Glumica oduševila fanove novim imidžom (foto)

getty

 
LEKOVITO USVAJANJE

Nakon što je smogla snage da nastavi dalje u čemu su joj, kako je priznala u intervjuu, pomogli psihoterapeuti, ona je sa Kruzom usvojila kćerku Izabelu (28) i sina Konora (26), a kasnije sa drugim suprugom, australijskim muzičarem Kitom Ubranom kćerke Sandej Rouz (13) i Fejt Margaret (10). Nikol je izjavila da bi volela da je ima mnogo više dece.

- Želela sam da imam desetoro dece. Ali dobila sam priliku da budem majka drugoj, usvojenoj deci. Uz moje četvoro, imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam koja brine o čak dvanaestoro dece. Volim majčinstvo, volim decu jer donose mnogo radosti. Možete ih gledati kako rastu a zatim ih usmeravati na njihovom putu. Ima li šta lepše od toga - izjavila je zvezda nove serije “Nine Perfect Strangers” koju je i producirala.

Osvrnula se i na karijeru dugu skoro četiri decenije u kojoj je više od 60 uloga na filmu i televiziji.

- Šokirana sam i zapanjena uspehom koji sam postigla kao glumica i producentkinja, ali i neverovatno ponosna i zahvalna jer znam šta znači dospeti dovde. Sve se teško stiče, ništa mi nije dato na tacni. Sve sam sama postigla i to nikad ne zaboravljam - ukazala je Nikol i dala primer ženama širom sveta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading