Adrijana LIma

Lice Adrijane Lime više ne izgleda ovako, zašto je to uradila?!

Autor:

19.11.2023 14:36

Foto: Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu

Foto: Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu

Izgled Adrijane Lime privukao dosta pažnje, šta je to radila na sebi



Premijera filma „Igre gladi: Balada o pticama pevačicama i zmijama“ održana je nedavno u Los Anđelesu, a među brojnim poznatim licima našla se i manekenka Adrijana Lima (42).

Pomenuta premijera brzo je pala u drugi plan pred izgledom Adrijane Lime koji je bio drugačiji nego prethodni put kada smo je videli.

Photo by: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Naime, manekenka se pojavila sa vidno iskošenim očima i podignutim obrvama, što je prilčno promenilo njen prepoznatljiv izgled, pa su počele spekulacije o estetskim korekcijama.

Razume se da su se fotografije brzinom svetlosti našle u svim medijima kao i na društvenim mrežama, kada su mnogi komentarisali da je nekadašnji Viktorijin anđeo ne izgleda kao pre.

Photo by: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Neki sumnjaju da je Lima imala intervenciju takozvanih lisičjih očiju, koji je svojevrsni trend u svetu i koji su isprobale mnoge zvezde.

Pročitajte Bivši muž joj je Srbin, drugarica Srpkinja - Najbolja prijateljica Adrijane Lime je ćerka fudbalskog trenera

Ovim postupkom spoljna ivica obrve se podiže i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže uglove očiju i kožu u tom području, prema Optimaku.

Šta nije u redu sa njenim licem?“, „Moram odmah da otkrijem šta se desilo sa licem Adrijane Lime“, bili su neki od komentara.

Podsetimo, Adrijana Lima je 2018. godine prestala da bude Viktorijin anđeo i privremeno se povukla iz manekenstva da bi se posvetila porodici.

Ove godine se ponovo pridružila ekipi Victoria's Secret u parfemskoj kampanji i jedno je od lica kolekcije „The Icon bi Victoria's Secret.

Lima je majka troje dece. Iz braka sa našim košarkašem Markom Jarićem (44) ima ćerke Valentinu (13) i Sijenu (10).

Prošle godine je sa filmskim producentom Andreom Lemersom (42) dobila treće dete, sina Sajana.

Komentari. (1)

Loading
Rubi

23.11.2023 01:34

Ne stoji joj više ova jaka šminka,jednostavno loše našminkana,bolje bi joj stojala prirodna i decentnija šminka.Ovaj ruž je čini starijom,boja kose je čini starijom i ta frizura od lica,naglašava joj čitav volumen lica koji je poslije poroda jači,više bi joj stojala frizura koja prirodno pada i pokriva to deblje lice.