Skarlet Johanson

Želite porcelanski glatku kožu i u četrdesetima? Skarlet Johanson otkriva tajnu, svaka žena ovo može da radi

Autor:

14.10.2023 18:59

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Izgled Skarlet Johanson nikada nije bio lepši



Za Skarlet Johanson pripadnici muške populacije godinama uzdišu. 

Glumica slovi za jednu od najlepših žena u svetu šou-biznisa, a izgled Skarlet Johanson prirodan je i negovan.

Održavanje forme i lepote nikada ni za jednu ženu nije predstavljalo jednostavan zadatak, pa ni za plavokosu glumicu. Tokom godina koža stari, pa joj je potrebno više pažnje i nege.

Guliver Getty Images

 

Uvek je bila vitka i zgodna, a kako je i sama priznala, disciplina je od suštinskog značaja jer je primetila promene na svom telu tokom godina.

Takođe je istakla da je njeno fizičko zdravlje važan deo njenog mentalnog zdravlja.

Izgled Skarlet Johanson očarava

Pored atletske figure koja joj je pomogla da igra likove poput „Crne udovice”, glumici se mnogi dive i zbog njene porcelanski čiste kože.

 

 

Međutim, izgled Skarlet Johanson nije uvek bio blistav. Naime, ona je priznala je da to nije bilo lako jer je imala problema sa aknama, što ju je motivisalo da pokrene svoj brend, specijalizovan za negu kože, kako bi pomogao ljudima koji pate od sličnih problema.

Pročitajte Ljubav nije potrajala, razvod šokirao svet: Rajan Rejnolds prelepoj glumici slomio srce

– Borila sam se sa aknama. Brat mi je pokazao fotografije na porodičnom događaju kada sam imala 19 ili 20 godina. Moja koža nije bila kao danas, bila je mnogo lošijeg izgleda i kvaliteta – priznala je i dodala:

– Kada sam videla tu fotografiju, to mi je, znate, vratilo sve. Sva ta bolna sećanja. Borila sam se sa svojom kožom jako dugo.

 

 

Ona je potom rekla da svaka žena može da odvoji pola sata u dva-tri dana za lagani trening, kao i da je zdrava hrana jedini put do fizičkog i mentalnog zdravlja.

Komentari. (0)

Loading