Avon

Najnovija Avon Extravert maskara čini vaš pogled na svet ekstra magičnim!

Autor:

01.08.2023 09:00

Foto: Avon

Foto: Avon

Kozmetička kuća Avon obradovala je kupce najnovijom maskarom u svojoj kolekciji



Oči su ogledalo duše a pogled govori sve. Zbog toga se oduvek posebna pažnja poklanjana očima. Ukrašavali smo ih, pokazivali i prikazivali sa posebnom pažnjom.

Danas, skoro 50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istakla svoj pogled. Ta brojka se smanjuje sa godinama ali, čak i nakon 60. godine života, skoro petina dama maskaru smatra svojom dnevnom rutinom. Iz toga možemo zaključiti da je maskara jedan od najvažanijih elemenata šminke.

Avon

 

Kozmetička kuća Avon obradovala je kupce najnovijom maskarom u svojoj kolekciji. U pitanju je Extravert maskara, osmišljena za sve one dame koje se usuđuju da pogledaju život oči u oči!

Extravert maskara obezbeđuje najekstremniji izgled trepavica do sada. Njena ekstremna formula povećava volumen trepavica intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili, dok četkica prati taj ekstremni preobražaj!

Avon

 

Ona je velika da bi u potpunosti napunila trepavice odabranom bojom, što osigurava trepavicama izgled bez gromuljica, gladak i nežan poput najfinije svile, dok se gustina povećava duplo sa svakim novim nanošenjem.

Extravert maskara dolazi u tri nijanse: najcrnja crna - Blackest Black, smeđe crna - Brown Black i teget – Navy, a vi odaberite onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svet.

Avon

 

Extravert maskara  je dostupna od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 1199 dinara.

Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu!

Avon

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading