Edita Aradinović

Šta joj se dogodilo?! Edita šokirala fanove, nemoguće da je ovo ona (foto)

Autor:

16.03.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Edite Aradinović šokirao je njene fanove, svi se pitaju šta joj se dogodiloEdita Aradinović slovi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a njena mladost i lepota omogućavaju joj da često eksperimentiše sa stilovima. Viđali smo je u raznim izdanjima - od sportskih kombinacija, do seksipilnih haljina koje joj odlično stoje.

Pročitajte Kakav šok - Edita pokazala trudnički stomak, beba samo što nije (video)

Instagram

 

Ništa manje pevačica ne uživa u promenama frizura, te je umela da ponese kratke i odvažne frizure, kao i da se poigra sa nijansama kose, i očas posla iz plavuše zablista kao zanosna brineta.

Pročitajte Slučajno otkrila - Evo s kim pevačica deli postelju

Instagram

 

Reklo bi se da se ovaj put Edita malo više zaigrala kada je promena izgleda u pitanju, a u prilog tome svedoče najnovije fotografije sa njenog Instagram naloga. Naime, ona je napravila potpunu transformaciju i sa izbeljenim obrvama i sasvim tamnom kosom u prvi mah učinila sebe gotovo neprepoznatljivom.

Pročitajte Edita progovorila o svojim nesigurnostima - Bila sam kapetan Kuka

Pratioci popularne pevačice šokirani su ovakvim izgledom, a komentari poput "Šta uradi od sebe, devojko?", "Šta se desilo?", "Pogodite zagonetnu ličnost", "Čemu ovo?", "Prepadoh se", "Previše", preplavili su pomenutu objavu.

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading