Edita progovorila o svojim nesigurnostima: Bila sam kapetan Kuka

Autor:

11.02.2021 15:35

Foto:

Foto:



Editu Aradinović osim anđeoskog glasa, karakteriše prirodna i negovana lepota. Popularna pevačica godinama unazad slovi za jednu od najlepših estradnih umetnica na našim prostorima, a njena karijera ide uzlaznom putanjom od trenutka kada je rešila da istupi iz grupe ,,Ministarke" u kojoj se proslavila.

Ona je posegla za trendovima koje u poslednje vreme praktikuju poznate ličnosti - na Instagramu je napisala fanovima da joj napišu njihove pretpostavke o njoj. Jedan fan je napisao da pevačica nije bila zadovoljna fizičkim izgledom, a onda je lepa pevačica dala svoj odgovor.

,,Pre operacije nosa, periodično. Ali, da nisam bila do kraja zadovoljna, ma i sada nekad nisam, ali to do ličnog osećaja iznutra... Shvatiš s godinama. Ali da, preporučujem devojkama da urade to ako to osećaju i žele. Ja nisam imala velik nos, imala sam kuku, bila sam kapetan Kuka" - napisala je Edita i dodala:

Pročitajte još: Stil Edite Aradinović: Biciklističke helanke na dva načina

,,Ljudi su obožavali moj stari nos i smatrali ga mojim zaštitnim znakom. A mene je nervirao, jer sam bila ucastazašpinje" - napisala je Edita i objavila svoju staru fotografiju.

Podsećanja radi, mlada umetnica je nedavno sa svojim Instagram pratiocima podelila i da je preterala u estetskoj hirurgiji, što se tiče povećanja usana:

,,Ljudi, volela bih da podelim sa vama naizgled malu stvar, međutim za mene je značajna i velika. Da mi je neko rekao da će doći dan da ja odem kod moje Kristine da mi ispumpa usne, ja mu ne bih verovala. Dakle, došla sam u situaciju da sam preterala i da se više samoj sebi nisam dopadala. Kada sam se zapitala da li je to moja istinska sreća i da li je to ono što sam želela, da imam velike usne i čekaj, sad sam ja riba neka i sad sam ja mnogo srećna i sad sam ja privlačnija, to zapravo je najveća iluzija nas devojaka. Kažem nas, nekolicini, koja je možda u dubini duše nesrećna nekim drugim stvarima, pa smo pokušavali da na taj način to rešimo. Ali evo, ja sam sada smanjila svoje usne i sada se ceo dan cerekam i gledam u ogledalo, zato što sam vratila onaj moj "look" stari. Kada se nekad nasmejem, pa mi se rastegle onako usta, pa budu velika onako, pa mi bude neprijatno da se smejem, pa sve vreme (pokazuje na smejanje zatvorenih usta), a sada - sad ću samo da se smejem" - rekla je Edita.

Pročitajte i ovo: Misteriozni muškarac osvojio je srce prelepe Edite Aradinović: Istina je da sam u vezi!

U više navrata, Aradinovićeva je pričala da podržava sve žene koje se odluče na estetske zahvate ukoliko im taj problem stvara nesigurnost i ruši samopouzdanje, te i da se sama odvažila da odradi nekoliko operacija ali sve u skladu sa afininetima. Verujemo da je sada svojim izgledom zadovoljna, jer komplimenti su uvek prisutni gde god da se pojavi.