Najbolja glumica sveta: Kako neguje kožu Džesika Čestejn

Autor:

02.04.2022 14:00

Foto:

Foto:

Holivudska glumica porculanskog tena Džesika Čestejn govori o tome kako joj koža godinama ostaje mladolika i sjajna, kao i o načinu na koji neguje svoju zavodljivu bakarnu kosu



Staložena, elegantna i uvek graciozna, glumica Džesika Čestejn žena je prirodne lepote. Nedavno je osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "The Eyes of Tammy Faye". Otkrivamo vam način njene negovanosti lica i tela.

Pročitajte i:Modne pobede i promašaji Oskara: Nikad bolja Mina Kunis, Penelope Kruz razočarala

Foto: Getty Images

 

Kaže da fluidnost uloga koje ostvaruje proističe iz njene ljubav prema plesu. To je, takođe, jedan od načina na koji ostaje zdrava, jer kako je u jednom intervjuu rekla, ne voli teretane, ali voli ples koji joj pomaže da održi vitku liniju. Kada god ima priliku, ode i na planinarenje, čime jača snagu i kondiciju.

Ova četrdesetpetogodišnjakinja porcelanskog tena izgleda kao da nije ni dan ostarila otkako je pre jedanaest godina skrenula pažnju na sebe filmom “The Help”. Tvrdi da joj je jedan bjuti trik promenio pogled na dnevnu rutinu. Pre kreme za sunčanje stavlja serum vitamina C na lice jer to kremu čini efikasnijom, potpomaže proizvodnju kolagena, poboljšava hidrataciju i održava vlažnost kože.

Pročitajte i: Kraljevsko plava je njen zaštitni znak - Dobitna modna kombinacija od koje ne odustaje Džesika Čestejn (foto)

Foto: Getty Images

 
Ne koristi puder i pridržava se veganske ishrane

Na ulicama Holivuda Džesiku nikada nećete videti sa puderom pošto veruje da od njega koža gubi elastičnost i brže stari. Ukoliko ima neku nesavršenost na licu ili crvenilo, prekrije ih sa malo korektora. Ključ njene sjajne i mladolike kože leži u ishrani. Već deceniju i po je vegan, a takav način ishrane pomogao joj je i da se reši hroničnog umora i manjka energije.

Tajna kokosovog ulja

Riđa kosa je njen zaštitni znak, uvek je negovana i zdrava, i znate šta, tajna je u kokosovom ulju! Dok Irina Šajk ovo ulje nanosi na kožu, Džesika ga koristi kao masku za kosu. Nanese ga uveče na kosu i s njim prespava. Istraživanja su pokazala da je od svih ulja ovo najbolje za kosu jer prodire dublje u folikul dlake. Ono sprečava gubitak proteina, dok njegove masne kiseline utiču na samu strukturu vlasi i jačaju ih. Uz to, glumica naglašava da sunce i te kako šteti i kosi jer isušuje krajeve i ona gubi vlažnost, zato gotovo uvek nosi šešir.

Pročitajte i: Palo izvinjenje - Vil Smit se pokajao zbog nasilja

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading