Palo izvinjenje: Vil Smit se pokajao zbog nasilja

Autor:

29.03.2022 15:45

Foto:

Foto:

Glumac Vil Smit izvinio se zbog ispoljene agresije na dodeli Oskara



Glumac Vil Smit uputiojr  javno izvinjenje zbog toga što je na svečanosti Filmske akademije ošamario komičara Krisa Roka.

Smit je to učinio putem objave na svom Instagram profilu, naglasivši pritom da je njegovo ponašanje bilo "neprihvatljivo i neoprostivo" i da se stidi zbog svojih postupaka. Međutim, najnoviji dobitnik Oskara upire prstom na svaku vrstu nasilja, što će reči i verbalno, a tu bi se mogle ubrojati i grube šale.

Pročitajte i Vil Smit neprepoznatljiv, šta se dešava sa proslavljenim glumcem?

Guliver Getty Images

 

- Nasilje je toksično i destruktivno u svim svojim oblicima - tako počinje Vil svoje izvinjenje na Instagramu.

- Moje ponašanje sinoć na dodeli nagrada Akademije je bilo neprihvatljivo i neoprostivo

- Šale na moj račun su deo mog posla - piše Smit. Međutim, slede dve stvari koje - očito - Kris nije trebalo da uradi: "šala na račun moje žene Džejde" i to "na račun njene bolesti" bile su za Vila previše, kako kaže. Nije mogao da to podnese pa je reagovao "suviše emotivno".

- Javno ti se izvinjavam, Krise. Preterao sam i pogrešio. Stidim se, moji postupci ne odaju čoveka kakav bih želeo da budem. Nema mesta za nasilje u svetu ljubavi i dobrote.

Pročitajte i Dodela Oskara - Iznenađenje na samom kraju i suze Vila Smita

Getty Images

 

On se, dalje, izvinjava Akademiji, producentima, gostima i publici širom sveta koja je gledala program. Dodatno, izvinjenje je uputio i porodici Vilijams, jer je za ulogu oca Serene i Venus dobio Oskara na istoj večeri. Nju je ostvario u filmu "Kralj Ričard", pa se izvinio i ekipi ovog ostvarenja.

- Duboko žalim što je moje ponašanje bacilo ljagu na to predivno putovanje na kojem smo bili. Ja sam i dalje neko ko se razvija.

Sve su oči sada uprte u Akademiju, jer se postavlja pitanje da li će oduzeti Oskara Smitu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading