Da li vam se desilo da obučete belu košulju, a zatim usred radnog vremena primetite da vam se puder razmazao duž kragne? Ili da skoknete na brzinu do prodavnice omiljenog modnog brenda kako biste isprobali haljinu koja vam treba za vikend, pa dok u kabini skidate bluzu, shvatite da ste je, prevlačeći je preko glave, potpuno uništili šminkom koja se razmazala po njoj? Ili, a ovo je možda najgora verzija – zagrlite prijateljicu koju ste sreli posle toliko vremena, a onda primetite da je vaša šminka ostavila trag na njenoj košulji?!

Prava noćna mora, zar ne?

Srećom, sada konačno možemo da se opustimo jer Avon donosi lagan i pouzdan True Power Stay tečni puder, kreiran da pruži besprekoran izgled tokom celog dana – bez tragova na odeći.

Šta ovaj puder čini posebnim?

Power Stay tečni puder sačinjen je od lagane, prozračne formule koja omogućava prijatan i prirodan osećaj, ne ostavljajući tragove na odeći. Njegova nemasna struktura bez ulja je dermatološki testirana i nekomedogena. Pružajući neprekidan mat izgled, Power Stay tečni puder ne zapušava pore, ne isušuje kožu i ostaje svež čak i tokom kontinuiranih aktivnosti, visokih letnjih temperatura i vlažnosti vazduha. I što je važno, izbor od 15 različitih nijansi pruža mogućnost da pronađete baš onu koja vama odgovara.

SAVET! Nakon nanošenja Power Stay tečnog pudera, upotrebite beli peškir ili papirnu maramicu kako biste se uverili da se šminka poptuno osušila i da se ne prenosi.

Novi Power Stay tečni puder (799 dinara) dostupan je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs