Usne kao crni med: modni trend koji ne jenjava pedeset godina

Autor:

23.10.2021 18:00

Foto:

Foto:

Najpopularnija nijansa ruža ove jeseni predstavlja kombinaciju crvene, tamnoljubičaste, narandžaste i žute, a ono što je magično u vezi sa njom jeste da odgovara apsolutno svim tonovima kože



Retko kada se u industriji lepote desi da nijansa ruža za usne nadživi sam proizvod, kao što je slučaj sa Almost Lipstick Black Honeyjem brenda Clinique, napravljenim pre pedeset godina. Karmin u nijansi crnog meda nastao je 1971. godine i odmah postao najprodavaniji u svim radnjama u Americi.

Pročitajte i Dosadne crne tačke - Kako da se rešite mitisera

Getty Images

 

Čak i onda kad je Clinique povukao sve Almost Lipstick karmine sa tržišta, nastavio je da proizvodi ovaj, u boji koja predstavlja kombinaciju crvene, tamnoljubičaste, narandžaste i žute. Ono što ga izdvaja od većine ruževa jeste to da odgovara apsolutno svim tonovima kože i što usne sa njim izgledaju prirodno, kao da nisu našminkane, ali lepše.

Pročitajte i Nekada smo ih skrivali, a sada su make-up trend!

Getty Images

 

Ovaj karmin je nakon pet decenija ponovo doživeo ekstremnu popularnost, kada su ga otkrile devojke na tiktoku (haštag #cliniqueblackhoney broji preko 19 miliona pregleda), masovno ga hvaleći zbog njegove neverovatne formule koja je kao balzam - istovremeno neguje, boji usne i čini ih sjajnim. Ukoliko vas zanima samo karmin brenda Clinique, koji je apsolutni favorit i i dalje je neprevaziđen po formuli i efektu koji ostavlja na usnama, možete ga kupiti na sajtu brenda za 20 američkih dolara, a trebalo bi da znate da postoje ruževi u nijansi crnog meda i kod mnogih drugih proizvođača. Kuća Hourglass lansirala je No 28 Lip Treatment Oil, Victoria Beckham Beauty - Bitten Lip Tint, Chanel - Les Beiges Healthy Glow Balm, RMX Beauty - Lip2Cheek, Nars - Oil Infused Lip Tint, Benefit - Benetint, Revlon - ColorBurst Balm Stain, Yves Saint Laurent - Vinyl Cream Lipstick. Brend Gucci ih ima nekoliko, a najpopularniji su Rouge à Lèvres Voile Sheer Lipstick i Rouge de Beauté Brillant Glow & Care Lipstick u nijansi Peggy Taupe ili u onoj koja se zove Linnet Stone.

Komentari. (0)

Loading