Slobodan Trkulja: Želim da vidim lice publike dok im pevam

Autor:

25.11.2016 19:01

Foto:

Foto:



Slobodan Trkulja  će održati ekskluzivni klupski nastup, na kome ćete moći da čujete muzičku magiju i osetite energiju koju nose ovi muzičari u intimnoj, bliskoj i toploj atmosferi kluba Bitefartcafe. U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se predstaviti kao jedini domaći umetnik, a zbog velikog interesovanja, održaće dva koncerta, 5. i 6. decembra u 21h.

Naš svetski poznati umetnik, koji fascinira publiku, kako svojim sviračkim umećem, tako i izuzetno moćnim glasom, osnivač je i frontmen Balkanopolisa. Muzika Balkanopolisa, koju komponuje Slobodan Trkulja, zasniva se na džezu, pop muzici i balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima.

Slobodan Trkulja i Balkanopolis su spajanjem ovih žanrova stvorili jedinstven zvuk koji se odnosi na "modernu tradiciju", koji je prerastao u zaseban muzički žanr sa sve više pratilaca, kako među muzičarima, tako i među slušaocima. U prisnom kontaktu sa publikom, Slobodan i Balkanopolis će sve slušaoce na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu povesti na jedno magično putovanje kroz istoriju, od tradicije do sadašnosti.

-U “Areni” je prošle godine bila fantastična energija, hiljade ljudi je pevalo sa nama uglas, ali nisam svima video lice - rekao je za “Novosti” Trkulja, koji sledeće nedelje putuje u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će održati šest koncerata. - Sviraćemo 5. i 6. decembra dva mala, intimna koncerta u “Bitefu” da bismo se još više zbližili sa publikom. Želim da ih sve vidim i da su tu blizu, pored mene, dok im pevam. Po završetku oba koncerta družićemo se sa svim prijateljima naše muzike i iskoristiću priliku da se lično upoznamo.

Komentari. (0)

Loading