Ovo od nje nismo očekivali: Biljana Tipsarević javno pokazala emocije, pa otkrila tajnu

Autor:

29.01.2022 14:30

Foto:

Foto:

Janko i Biljana Tipsarević dugo godina uživaju u skladnom odnosu i srećnom braku, te važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.



Vrlo je mali broj brakova na javnoj sceni koji traju duže od deset godina, te je jedno od omiljenih pitanja novinara, parovi kojima je to pošlo za rukom - u čemu je tajna.

No, niko do sada nije dao konkretan odgovor na ovo pitanje. Ipak, poslednjom objavom na svom Instagram profilu, Biljana Tipsarević zagolicala je maštu svojih obožavalaca interesantnim izlaganjem, uz javnu izjavu ljubavi njenom suprugu Janku.

Pročitajte Biljana Tipsarević predstavila svoju "Resort" kolekciju

- Zauvek je dug period, postarajte se da ga provodete sa nekim ko vas zasmejava - napisala je Biljana ispod njene i Jankove zajedničke fotke, da bi se nakon toga dotakla i tajen uspešnog braka; - Tajna uspešnog braka ostaje tajna - zaključila je zagonetno Biljana.

Podsećanja radi, svojevremeno je Jankova supruga govorila o tajni uspešnog braka, te je tada navela uzajamnu podršku kao jednu od najvažnijih stvari.

- Nije sve onako kako izgleda. Ja sam žena kao i sve druge i prolazim kroz iste probleme, uspone i padove. Imam malu bebu kod kuće i često sam neispavana i umorna. Ali, moram da kažem da ja imam pomoć. Ima ko da mi čuva decu, inače bi sve što radim bilo teško izvodljivo. Razlika je u tome što ja ne volim da govorim o problemima, ja biram da govorim samo o lepim stvarima, jer previše je loših vesti svuda oko nas - kazala je Biljana Tipsarević u emisiji Kec na jedanaest na televiziji K1.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading