Biljana Tipsarević predstavila svoju "Resort" kolekciju

Autor:

25.08.2021 20:30

Foto:

Foto:

Modna kreatorka Biljana Tipsarević predstavila je u neobičnom ambijentu bokokotorskog zaliva odabrane modele iz svoje "Resort" kolekcije



U ambijentu bokokotorskog zaliva, modna kreatorka Biljana Tipsarević predstavila je svoju resort kolekciju.

Pročitajte i Poznati par Tipsarević vakcinisan, a evo šta o tome misli Biljana

Revija Biljana Tipsarević

 

Modeli su bogati volanima, korsetima, ali i oštrom formom krojeva odela, a kada je reč o materijalima dominiraju brokat, čipka, materijali oplemenjienim perjem. Akcenat je na ženstvenosti i otmenosti s jedne strane, a s druge komadi su prilagođeni potrebama urbane žene i mogu se nositi u različitim prilikama. 

Pročitajte i Biljana Tipsarević otkrila kako će provesti praznike - U inat ovoj teškoj godini!

Revija Biljana Tipsarević

 

- Insistiram na eleganciji i zavodljivosti devojaka koje prate trendove, ali moji modeli ujedno odgovaraju i moćnoj, poslovnoj ženi koje cene kvalitet materijala i izrade - rekla je dizajnerka.

Pročitajte i Nije štedela - Janko Tipsarević dobio čestitku od supruge Biljane

Revija Biljana Tipsarević

 

Toplo, morsko veče, dobra muzika i romantična atmosfera bili su odličan ambijent i za predstavljanje nakita sa potpisom Biljane Tipsarević

Pročitajte i Janko i Biljana Tipsarević čekaju drugo dete

Revija Biljana Tipsarević

 

- Dizajnirala sam nakit kakav sam oduvek zelela, i koji sam sa raznih skica u momentima inspiracije konačno pretočila u nakit koji prati moj stil. Svaki komad nakita ima određenu simboliku koja je mom srcu bliska. Nakit je deo svakog stajlinga i može svakom dati poseban pečat. Kao što modni stil moze reći puno o nama, tako je i sa nakitom koji nosimo - istakla je Tipsarević.

Pročitajte i Tipsarevići se opustili - Jankova šaka je baš nestašna!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading