Đole Balašević od porodice se oprostio tri mesec pre smrti: Oproštajno pismo upućeno najmilijima

Autor: Gloria.rs

07.12.2021 11:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Đorđe Balašević porodici je ostavio oproštajno pismo, koje njegova porodica nikada neće objaviti, no ćerka Jelena otkrila je jedan detalj.Porodica nedavno preminulog muzičara Đorđa Balaševića sa javnosti je podelila informaciju da je Đole tri meseca pre svoje smrti najmilijima ostavio oproštajno pismo, iako sadržaj nikada neće biti otkriven, porodica je otkrila zbog čega je zapravo došlo do toga.

Olivera, Beba i Aleksa Balašević nedavno su bili gosti u emisiji 'TV lica kao sav normalan svet', gde su otkrili malo pre pomenutu činjenicu, te detaljnije objasnili o čemu se radi.

- S obzriom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mail. Mi smo se tada družili i viđali svaki dan. Želeo je da nešto bude zapisano. Ne misim ja nigde da odem, govorio je - prisetila se muzičareva ćerka.

Pročitajte i Novosadska banda: Šta to Balaševići spremaju na snegu

 

 

- To nije bio popis zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće nikada biti objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam želela pročitati. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka bila je o tome kako da se ponašamo kad 'plotun bljuvotina' krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prem anjegovom autorstvu. Mi samo to sada provodimo, kao što čoveku koji nam je ispunjavao sve želje - dodala je ona, a prenosi Nova.rs

Podsećanja radi, kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 68. godini života, usled komplikacija od covida-19.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading