Predrag i Ana Rajković: Najvažnije slavlje

Autor:

19.11.2021 17:30

Foto:

Foto:

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković (25) nije stigao da sa saigračima u Lisabonu proslavi istorijski uspeh i plasman na Svetsko prvenstvo.



Već sutradan je požurio u Beograd, da bi zajedno sa suprugom Anom proslavio prvi rođendan sina Tadije. 

- Tata i stariji sin Relja bili su najveseliji gosti na slavlju. On je već veliki, ima dve i po godine i uveliko se raduje tatitim uspesima, dok je slavljenik još jako mali. Tadija veoma voli muziku i bio je sve vreme vidno raspoložen i nasmejan kao i uvek - kaže Ana Rajković.

Instagram screenshot

 

Ana je, kao i sve supruge fudbalera, pomno pratila meč i nadala se pobedi, da bi porodica imala dvostruki razlog sa slavlje, što se i ostvarilo. 

Proslava je organizovana u jednom od beogradskih restorana, i posebnom ambijentu, sve je bilo u znaku karusela i zabavnog parka, u nežno plavim i zlatnim tomovima, sa mnoštvom balona. Ana otkriva da su ona i Predrag zajedno osmislili sve detalje. Golman je bio zadužen za muziku, ona za dekoraciju, a velikoj i predivno ukrašenoj torti više se obradovao Relja.

Pročitajte i Fotka preslatkog mališana obišla svet: naslednik Predraga Rajkovića u centru pažnje

Instagram screenshot

 

Porodica je u Beogradu provela samo nekoliko dana, pošto je Predrag morao da se vrati u matični klub Rems iz istoimenog grada. 

S obzirom na to da je Ana, uz svoja tri muškarca u manjini, na pitanje da li priželjkuje devojčicu, odgovorila je "Naravno, ali za par godina. Zasad nas je dovoljno". 

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading