OTVORIO DUŠU

Novak Đoković: Izuzetno sam iscrpljen emotivno

Autor:

30.07.2021 15:37

Foto:

Foto:

Nakon poraza u polufinalu singla i, sa Ninom Stojanović, u dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju, prvi reket sveta objasnio šta se dešavalo danas i kako se oseća



Najbolji teniser sveta Novak Đoković je teško podneo poraz u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju. Prvo je u singlu izgubio od nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva, a zatim nakon samo jednog sata predaha, i polufinale u dublu s Ninom Stojanovićem. Vidno iscrpljen Nole se na kratko se obrati novinarima.

Pročitaj i Ovo niko nije očekivao: Nole prodao svoju luksuznu nekretninu! (Foto)

U njegovim rečima bilo je jasno koliko mu je sve teško palo.

- Užasan dan. Ne znam ni šta bih rekao. Raspala mi se igra. Zverev je doprineo tome, servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Ja sam stao, dao sam njemu da napada. Nisam imao nikakve poene na prvi servis koji mi je bio izuzetno slab. To je to... Na ovom nivou, sa pritiskom koje nose Olimpijske igre i igranje za svoju zemlju. Šta da se radi - ispričao je Nole.

Getty Images

 

Zatim je pojasnio kako se osećao, fizički  psihički danas tokom mečeva u Tokiju.

- Nisam došao svež. Sve što mi se izdešavalo ovih dana samo me je crpelo i crpelo i crpelo. Došao sam izuzetno iscrpljen emotivno, ali sam bio motivisan i sa željom kao i svi ostali sportisti da donesem medalji svojoj zemlji. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću barem jednu iskoristiti - poručio je Novak Đoković kojem želimo uspeh u borbi za bronzane medalje u singlu i dublu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading