Astrologija

Kakva ljubavna nedelja pred Lavom, Rak u neočekivanoj situaciji, a ovaj znak ostvaruje snove

Autor:

11.03.2024 12:30

Foto: Photo by Anton Darius on Unsplash

Foto: Photo by Anton Darius on Unsplash

Nedelji horoskop do 18. marta 2024. godine donosi sledeću astro prognozu



Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine 

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u vašem poslovnom izražavanju, ali postoji sled događaja koji remeti vaše planove.

Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

 

Bik

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima.

Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost.

U odnosu sa partnerom nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

 

Blizanci

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima.

Ne bi trebalo da se opterećujete nekim novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž.

Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

 

 

Pročitajte Stižu nam novi počeci sa mladim mesecom u Jarcu, ovim znakovima se život menja iz korena

Rak

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje iznenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju.

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno.

Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nežnosti.

 

Lav

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate veličanstveni utisak.

Trenutno postoje komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Posebno vam prijaju porodična harmonija i nečije prisustvo, jer tako možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Shutterstock

 

Devica

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja.

Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje.

Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

 

Vaga

Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika.

Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja.

Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se osećanjima.

 

Škorpija

Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu.

Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti dobro ili u vašu korist.

Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

 

 

Pročitajte Ovi horoskopski znaci neka se spreme za tektonske promene koje im donosi portal 12 : 12

Strelac

Neko vam daje korisne informacije i tako vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju.

Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa.

Slobodno izrazite neka potisnuta osećanja ili namere. Učinite poseban gest pažnje prema partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Shutterstock

 
 
 
 
 
 

Jarac

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate ekspeditivno u najkraćem roku.

Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu.

Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da pruveličavate svoje ideje.

 

Vodolija

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili.

Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način.

Prepustite se osećanjima da vas vode.

 

Ribe

Nalazite se za veliki korak ispred drugih, jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima.

Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

 

Nedeljni horoskop do 18. marta 2024. godine preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading