Astrologija

Ovi horoskopski znaci neka se spreme na tektonske promene koje im donosi portal 12:12

Autor:

12.12.2023 12:32

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Portal 12:12 donosi velike promene ovim horoskopskim znacima



Portal 12:12 nam stiže a sa njim i jedinstveni skup uticaja i mogućnosti. Ukoliko želite da načinite velike promene ili se samo pitate šta vas čeka u budućnosti, na pravom ste mestu.

Kada govorimo o astrologiji, ne radi se samo o predviđanju budućnosti; radi se o razumevanju suptilnih energija koje utiču na naš svakodnevni život.

boliviainteligente unsplash

 

A kada je reč o značajnim kosmičkim događajima, poput portala 12:12, ulozi su još veći, piše „Atma.hr”.

Veruje se da je ovaj portal vreme povećane energije, gde veo između fizičkog i duhovnog carstva postaje tanji, omogućavajući dubok lični i duhovni rast.

Ovan

Za one rođene u vatrenom znaku Ovna, portal 12:12 u 2023. najavljuje vreme dinamičnih promena i uzbudljivih prilika. Ovan, uvek spreman da preuzme vođstvo, ovaj kosmički događaj će smatrati posebno okrepljujućim.

To je vreme kada su vaša prirodna hrabrost i entuzijazam pojačani, gurajući vas ka novim avanturama i izazovima.

Energija portala 12:12 dobro rezonuje sa vašim pionirskim duhom. Ovo je period u kojem će se hrabri koraci i prihvatanje vaše urođene hrabrosti isplatiti. Univerzum se usklađuje da podrži vaše ambicije, bilo da su lične, profesionalne ili duhovne.

Vreme je da svoju bezgraničnu energiju usmerite na projekte i ciljeve koji su vam zaista važni.

Pročitajte Ova 4 horoskopska znaka u 2024. godini imaće najviše novca, da li ste među njima?


Bik

Za Bika, portal 12:12 u 2023. najavljuje period značajnog utemeljenja i ličnog rasta. Bik, poznat po svojoj praktičnosti i ljubavi prema stabilnosti, može otkriti da ovaj kosmički događaj donosi osvežavajuću perspektivu u njihove živote.

Tokom Portala u 12:12, Bik će doživeti dublju povezanost sa svojim istinskim željama i vrednostima. Ovo je vreme za introspekciju, sada možete ponovo da procenite šta vam je zaista važno.

Energija portala pojačava vašu urođenu želju za udobnošću i sigurnošću, podstičući vas da kreirate okruženja koja ne samo da donose fizičku udobnost, već i neguju vašu dušu.osebno okrepljujućim.


Blizanci

Blizanci, pripremite se za vrtlog kosmičke energije dok Portal 12:12 otvara svoja vrata! Ovaj dinamični period će doneti priliv vibracionih promena, posebno u rezonanciji sa vašom intrinzičnom prirodom prilagodljivosti i komunikacije.


Poznati po svojoj dvostrukoj prirodi, vi napredujete u promenama i raznolikosti. Portal 12:12 pojačava ove aspekte, podstičući vas da prihvatite nova iskustva raširenih ruku.

jaime reimer pexels

 


Očekujte da osetite nalet vaše prirodne radoznalosti, koji će vas gurati da istražujete nove ideje i stvarate veze koje su nekada bile izvan vaših horizonata.

Komunikacija je vaša jača strana, a tokom ovog portala vaše reči će imati veću težinu i jasnoću. Idealno je vreme za smislene razgovore, bilo da se radi o popravljanju ograda ili deljenju svojih inovativnih ideja sa svetom.


Rak

Portal 12:12 otvara put Rakovima da uđu u svoja najdublja osećanja, ohrabrujući ih na put samootkrivanja i emocionalnog isceljenja.

Ovo je vreme kada su intuitivne moći Raka pojačane, nudeći priliku da se povežu sa svojim unutrašnjim ja na dubljem nivou. To je prilika za njih da neguju svoje emocionalno zdravlje i da se otarase prethodnih povreda.

Tokom ovog portala, Rakovi su možda osetljiviji nego inače, ali ta osetljivost je prednost.
Omogućava im da se podese na suptilne energije oko sebe, razumevajući i saosećajući sa drugima na dubokom nivou.

Ovaj period je idealan da se Rakovi fokusiraju na dom i porodicu, jačanje odnosa i stvaranje harmonije u ličnom životu.

Portal 12:12 sprema nam svima i lepe i teške trenutke, samo ih treba prepoznati na pravi način


Lav

Ovo je vreme da zasijate još jače, da zakoračite u svoju moć sa više samopouzdanja i autoriteta. Univerzum se usklađuje na način koji podstiče vaše kreativno izražavanje i podržava vaše ambicije.

Tokom ovog portala, Lavovi se mogu osećati više inspirisanim i motivisanim. Vaše ideje će izgledati slobodnije, a energija oko vas će biti puna potencijala.

To je idealan period za pokretanje novih projekata, preuzimanje liderskih uloga ili čak istraživanje novih puteva u vašem ličnom životu.

Međutim, uz veliku moć dolazi i velika odgovornost. Portal 12:12 takođe poziva Lavove na samosvest i poniznost. Biće od ključnog značaja da uravnotežite svoju snažnu volju sa empatijom i razumevanjem za druge.


Devica 

Suština energije Portala 12:12 rezonuje sa vašom urođenom željom za redom i jasnoćom. Ovo je vreme da prihvatite svoje prirodne sklonosti ka organizaciji, ali sa preokretom.

Energija portala podstiče introspekciju, podstičući vas da pogledate unutra i preispitate svoje ciljeve i metode. To je period u kome se mali detalji kojima Device vole da upravljaju mogu da se preispitaju u smislu njihovog doprinosa široj slici.

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

 


Ovo kosmičko usklađivanje takođe donosi fokus na lično zdravlje i blagostanje za Device.

Idealno je vreme za implementaciju ili poboljšanje vellness rutina, bilo da se radi o započinjanju novog režima fitnesa, usvajanju zdravih navika u ishrani ili jednostavno odvajanju vremena za opuštanje i podmlađivanje.


Vaga

Ovaj period će poboljšati vaše prirodne diplomatske veštine, omogućavajući nesmetanu interakciju u ličnim i profesionalnim odnosima.

Ovo je vreme kada ćete lakše premostiti praznine, zahvaljujući vašoj urođenoj sposobnosti da razumete i uravnotežite različite tačke gledišta.

Ovaj portal takođe donosi fokus na lične odnose. Bilo da se radi o jačanju postojećih veza ili stvaranju novih, energija portala podstiče Vage da neguju svoje odnose sa pažnjom i razumevanjem.

To je savršeno vreme za rešavanje sukoba i izgradnju jačih, značajnijih odnosa.

Na ličnom nivou, Portal 12:12 nudi trenutak introspekcije i samosvesti. Vaga se može naći u razmišljanju o pravcu i svrsi vašeg života.


Škorpija

Kako se portal u 12:12 otvara, Škorpija će otkriti da su njihove intuitivne moći pojačane. Ovo je vreme za Škorpije da veruju svojim instinktima, jer je njihova prirodna sklonost da zadube u misterije života pojačana.

Portal nudi jedinstvenu priliku za Škorpije da istraže svoje najdublje misli i osećanja, iznoseći na videlo aspekte sebe koji često ostaju skriveni.

Ovaj period je takođe poziv za Škorpije da se oslobode starih zamera i zacele rane iz prošlosti. Transformativna energija portala podržava duboko emocionalno isceljenje, omogućavajući Škorpionima da oslobode sve dugotrajne negativnosti i prihvate pozitivniji pogled na život.

Škorpije takođe treba da budu spremne na intenzivna emocionalna iskustva tokom ovog perioda.

Pročitajte Ljudi rođeni na ove datume u 2024. godini menjaju život iz korena


Strelac

Tokom Portala 12:12, Strelci mogu očekivati povećanje svoje prirodne želje za životom. To je vreme kada se čini da univerzum širi svoje ruke, nudeći beskrajne mogućnosti za rast i istraživanje.

Energija portala podstiče Strelce da svoje strele usmere još više, tražeći nove horizonte i iskustva sa svojstvenim entuzijazmom.

Međutim, nije sve u avanturama na otvorenom. Ovaj portal takođe nudi jedinstvenu priliku za Strelce da krenu na unutrašnje putovanje.

To je vreme za duboko razmišljanje, omogućavajući im da istraže dubine sopstvene mudrosti i razumevanja. Ova introspekcija može dovesti do dubokog uvida u njihov životni pravac i svrhu.

Štaviše, Portal 12:12 sa sobom donosi priliku za Strelce da se dublje povežu sa drugima.

Photo by Natallia Sorenkova on Unsplash

 


Jarac

Za Jarčeve, Portal 12:12 je vreme za preispitivanje ciljeva i ambicija. To je prilika da razmislite o svom putu i ​​razmislite da li je u skladu sa vašom pravom svrhom.

Ovo razmišljanje može dovesti do moćnih uvida, koji će vas voditi ka ispunjenijim nastojanjima. Energija ovog portala naglašava rast, podstičući Jarčeve da se oslobode starih obrazaca i prihvate promene.

Očekujte da ćete osetiti talas odlučnosti i jasnoće. Ovo je vaš trenutak da postavite temelje za dugoročne planove i ambicije.

Međutim, takođe je važno uravnotežiti ovo sa trenucima odmora i introspekcije.
Odnosi, profesionalni i lični, mogu doći u fokus tokom ovog perioda.


Vodolija

Energija Portala 12:12 donosi povećan osećaj svesti i jasnoće Vodoliji. To je vreme kada je intuicija na svom vrhuncu i vodi vas stazama koje nisu samo korisne za vaš sopstveni rast, već i za kolektivno blagostanje.

Vodolije su prirodno prilagođene potrebama zajednice, a ovaj portal otvara vrata novim načinima razmišljanja i postojanja koji mogu imati dubok uticaj na društvo.

Štaviše, ovo je idealno vreme za Vodolije da se povežu sa ljudima koji imaju isto mišljenje, da sarađuju i da budu kreatori promena kakvi bi trebalo da budu.

Njihova prirodna sposobnost da razmišljaju van okvira biće znatno poboljšana, dajući im prednost u svim kreativnim i intelektualnim poduhvatima.

Pročitajte Ova tri horoskopska znaka biće najsrećnija u 2024. godini, ostvaruju im se najveće želje


Riba

Ribe su prirodno prilagođene protoku emocionalne energije. Tokom portala 12:12, ova osetljivost je pojačana, omogućavajući Ribama da lakše iskoriste svoje urođene psihičke sposobnosti.

Vreme je da veruju svojoj intuiciji i slušaju suptilni šapat svoje intuicije.
Ovaj portal nudi Ribama jedinstvenu priliku da zarone duboko u svoj unutrašnji svet.

To je period u kojem snovi mogu postati živopisniji, a granica između stvarnosti i eteričnog carstva se zamagljuje, otkrivajući uvide i istine koje su ranije bile skrivene.

Prakse meditacije i svesnosti mogu biti neverovatno korisne u ovom trenutku, pomažući Ribama da usidre svoj široki emocionalni spektar i da ga kanališu na konstruktivan način.

Komentari. (0)

Loading