Astrologija

Ova tri horoskopska znaka biće najsrećnija u 2024. godini, ostvaruju im se najveće želje

Autor:

24.11.2023 14:20

Foto: Vera Arsić Pexels

Foto: Vera Arsić Pexels

Najsrećniji horoskopski znaci u 2024. godini su...Jupiter, koji je planeta obilja, utiče na to koji će znak imati najviše sreće u 2024 godini.

Budući da se 2023. godina bliži kraju i astrolozi već počinju da prognoziraju šta nam planete poručuju 2024, a ističu da tri znaka Zodijaka posebno mogu da se raduju.

Kako će se sreća raspoređivati sledeće godine, najviše će zavisiti od kretanja srećnog Jupitera, ali ne samo od njega.

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u 2024. godini, pročitajte u nastavku.

Shutterstock

 

Bik

Jedan od najsrećnijih znakova 2024. godine biće Bik, kažu astrolozi, jer će u njemu do kraja maja biti Jupiter, planeta sreće i bogatstva.

Najsrećnije horoskopske znake u 2024. godini čekaju nova poznanstva i projekti

Pripadnicima ovog znaka je zato prva polovina godine odlična prilika da rizikuju i usude se za nešto što ranije nisu smeli, a mogu da očekuju da će im i dobre stvari „padati s neba”.

Očekuju ih novi počeci, nova iskustva, poznanstva i projekti.

Blizanci

Kad napusti polje Bika, srećna planeta Jupiter preći će kod Blizanaca i doneti njima mnogo zadovoljstva u životu, od maja 2024.

Čak do kraja godine ćete imati osećaj da vam sve ide od ruke i da hodate pod srećnom zvezdom, a ni slučajno ne dozvolite da to pustite da prođe tek tako – okušajte se u nečemu novom, hrabro pojurite za onim što mislite da vam pripada i prigrlite svaku novu priliku.

Obavezno slušajte intuiciju i umesto da pratite savete drugih, najpre obratite pažnju na to što vam poručuje unutrašnje „ja", prenosi Glossy.

Neka 2024. bude godina koju ćete pamtiti zauvek.

Shutterstock

 

Jarac

Godina 2024. biće, na neki način, završno poglavlje 2023. jer ćete u njoj konačno završiti i ostvariti sve što nećete uspeti ove godine.

Pročitajte Ako slavite rođendan u ovom periodu godine rođeni ste pod srećnom zvezdom

Najsrećniji mesec za Jarčeve biće april, kada treba posebno da pratite znakove koje vam univerzum šalje i prepoznate trenutak da rizikujete, potpišete važan papir, upustite se u nešto za šta niste imali smelosti.

Najbitnije je da ne budete nestrpljivi i da imate na umu da vas čeka ispunjenje želja i planova samo ako idete korak po korak i budete posvećeni cilju.

Komentari. (0)

Loading