Astrologija

Danas je 22. 2. ovo nikako ne radite

Autor:

22.02.2024 15:44

Foto: Pexels

Foto: Pexels

22. februar ima posebno značenje u astrologiji, danas je važno da...Danas je 22. februar, ili 22. 2. što u astrologiji ima posebno značenje.

Naime, zamislite današnji dan kao dan kada imamo jedan od najjačih uticaja na ono što kreiramo u svojoj stvarnosti.

Photo by madeleine ragsdale on Unsplash

 

Ovu energiju možemo ostvariti tako što ćemo postaviti nameru šta želimo da manifestujemo u životu i na planetu, da unesemo ravnotežu u svoj um, telo i dušu, i da se usredsredimo na svoje odnose i napunimo srce saosećanjem.

Odredite prioritete i uskladite svoje aktivnosti sa svojim ciljevima, pronađite ravnotežu. Niz 222 podseća da je važno verovati Višoj svesti.

22. februar je važan za...

Ljubav, prijateljstvo, diplomatija, saradnja, sklad, ravnoteža, brižnost, nesebičnost, strpljenje, inovativnost, naklonost, uvid i podrška povezani su s ovim brojem.

shutterstock

 

Ovaj brojčani niz je brojčani niz moći koji se može koristiti za rad na manifestaciji i za usklađivanje našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta.

Ako koristimo snagu ovog datuma, ne samo da možemo da stvorimo promenu u svojoj ličnoj stvarnosti, već i u kolektivnoj.

Pročitajte Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima svoje žene tretiraju kao kraljice

Kada vidimo da se broj 2 uvek iznova pojavljuje u našim životima, to može biti znak da je vreme da razmislimo o našim odnosima s drugima i svetom oko nas.

Ova ideja je donekle slična zakonu privlačenja. Zakon privlačenja kaže da na šta god se fokusiramo, na kojoj god rezonanci vibriramo, privući ćemo više istog prema sebi.

Broj 2 nas podseća da smo svi deo istog sveta i da svako od nas ima važnu ulogu. To je podsetnik da ono što radimo, mislimo, osećamo može biti talas koji zrači u kolektiv.

shutterstock

 

Kada vidimo broj 2 u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili 2222 ili čak 222222, to može ojačati poruku da se od nas traži da razmislimo o tome kako su naš unutrašnji i spoljašnji svet povezani, kao i o našoj ulozi u tome, piše "Atma.hr".

Kada često vidite ove brojeve, zapitajte se: Kako mogu stvoriti skladniji odnos sa svojim spoljašnjim svetom? Kako mogu doneti mir i prihvatanje u ono što se trenutno događa u mom životu?

Što mogu učiniti da stvorim veći osećaj pripadnosti i povezanosti s drugima? Kako mogu da stvorim više sklada, poverenja i prijateljstva u svojim odnosima?

Pročitajte Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, igrajte igre na sreću, sigurno dobijate vredne nagrade

Pojava broja 222 takođe prenosi vitalnu poruku o ljubavi prema sebi. Možda će vam biti teško da prkatikujete ljubav prema sebi, posebno ako stvari ne idu dobro, ali zapamtite da je sada najvažnije da cenite sebe.

Usporite i verujte svojim instinktima, za to je idealan ovaj 22. februar.

Komentari. (0)

Loading