Dan iskušenja: Zašto se danas osećamo nedovoljno lepi i pametni

Autor:

23.02.2022 11:00

Foto:

Foto:

Po čemu je današnji dan izazovan otkriva astrolog Boban Vujović u svom Lunarnom kalendaru



Ovo je period iskušenja i prilagođavanja novim situacijama.

Obratite pažnju na nepotrebne emotivne i fizičke nerede koje ste nakupili tokom prethodnog ciklusa Meseca i oslobodite ih se.

Pročitajte i Mesec u napetom aspektu - Ova tri znaka očekuje velika promena

Foto: Unsplash

 

Kako biste se oslobodili emocionalnog balasta budete umereno fizički aktivni i na taj način pokušajte da se oslobodite tereta koji vas emotivno opterećuje.

Ne poklanjajte pažnju ljudima koji je ne zaslužuju, već ih uklonite iz svog života.

Osobama koje zaslužuju vaše vreme i pažnju budete sposobni da oprostite i pustite da sve ide svojim tokom.

Pročitajte i Horoskop za 23. februar - Bikove očekuju pozitivni događaji na poslovnom planu, Lavovima ponestaje koncentracije za paralelne angažmane

Foto: Unsplash

 

Poslednja četvrt Meseca javlja se sedam do devet dana posle Punog meseca. Kad je Mesec u ovoj fazi “pola-pola”, oseća se sve veći poriv da se energija usmeri ka rezonovanju i rešavanju nedoumica. Da li se u ovoj fazi osećate kao da niste dovoljno lepi, dobri i pametni da biste privukli ili zadržali partnera?

Pročitajte i Godišnji horoskop za 2022. godinu - U Novoj godini očekuje vas veliki uspon na svim životnim poljima

Foto: Unsplash

 

Ako ste bili povređeni ili ljuti tokom predhodnih faza, sada je vreme da se oslobodite besa. Možda neće biti lako, Mesec je u Škorpionu podstiče intezivnija osećanja nego u nekom drugom znaku, akcenat je na uzrocima i dubinskim razgovorima, ali je zato idealan dan da oprostite sebi ili drugima zbog grešaka iz prošlosti i da se oslobodite samoograničavajućih uverenja koja vas mogu obuzdati.

Pročitajte i Pred nama je godina Vodenog Tigra - Evo šta nam prognozira kineski horoskop

Foto: Unsplash

 

Preuzmite odgovornost i uzmite stvari u svoje ruke. Sada je potrebno da sledite sopstvene motive kako biste ostvarili svoje želje i snove. Ne budite nesigurani i ne sumnjajte, već delujte. I ne zaboravite da uverenja deluju poput proročanstava koje se obistini. Ovo je period refleksije, jer ono u šta verujete, to i postaje realnost.

Astroshop

Autor

Komentari. (0)

Loading